Muğla'dan Selamlar

Hoşgeldiniz... Ben de Muğla'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz bir şey olursa, elimden geldiğince yardımcı olurum.
 
Muğla/Dalaman'da yaşıyorum. Balık tutma hevesim kısa süre önce başladı. Henüz daha bir kaç kere balık tutmaya gitmişliğim var. Ancak havalar biraz ısındıktan sonra inşAllah daha sık balık tutmaya gidebilirim diye düşünüyorum. Şimdi havalar soğuk malum (26 Aralık) eğer teşkilatınız bu hava şartlarına göre değilse balık tutmaktan alacağınız keyif ıstıraba dönüşüyor! Umarım baharda iyi bir olta takımı ile balık tutmayı hobiye dönüştürebilirim.

Buralarda Levrek, Mırmır, Akya, Tirsi gibi balıkların avlanabileceğini öğrendim. Tabi ki bunun için iyi bir olta takımı ve diğer donanımların gerektiğini öğrenmiş bulunuyorum ve bu konuyla ilgili İnternet'ten araştırma yapıyorum.

Donanım ile ilgili olarak 1.500TL bütçe ayırdım ve şu anda aklımda shimano stradic CI4+ 2500 ve shimano yasei 2.70m 10-50g atar spin kamış var. Ayrıca gosen 8 kat örgü misina 0.21mm ve gövde içinde floracarbon 30mm misina olsun istiyorum. Tabi ki suni yemler v.s. bunları zamanla tamamlarım inşAllah.

Donanım ile ilgili görüş ve tavsiyeleriniz beni memnun eder.
Sevgi ve saygılarımla,
Tanju Kara
 
Merhabalar Muğla Dalaman da oturuyorum. Bir süredir balık avı ile uğraşıyorum. Şu ana kadar en çok ilgimi çeken balık karagöz oldu sizden ricam güzel karagöz meraları varmı varsa konum verirmisiniz.
 
Back