Muğla'dan Selamlar

Ağırlıklı olarak spin ve canlı avı yapıyorum fakat zaman zaman yemli denediğim oluyor.

Akgün Bey Merhaba,

Hoş geldiniz. Datça sık sık tatil için tercih ettiğim bir yer. Hatta bu sene de ordaydım. Silikon ve maket ile çeşitli yerlerde deneme yapmama rağmen balık değil vuruş bile alamadım. genelde Ağustos sonu Eylül ilk hafta civarı bölgede oluyorum. Bana yerli birisi Datça'da balık çok kıyılamadığını tekne ile açıktan verim alınabileceğini söyledi bunun aslı astarı var mıdır? Hatta ben bu yorumdan sonra deneme yapmayı da bıraktım.

Merhaba, hoşbulduk. Ben de yeni başladım spin avına, aslında çok zengin bir balık ve mera çeşitliliği var, kumluk, kayalık, derin veya çok sığ meralar mevcut. Çeşit çeşit balıklarla beraber yüzüyoruz ama iş avlanmaya gelince ne yazık ki pek oltaya gelmiyorlar. Genellikle kıbrıs sarma ile kefal avı yapılıyor ama spinle de baraküda, yazılı gibi türlerin avlandığını biliyorum. Ekim kasımdan itibaren kalamar avı da yapılıyor. Ben biraz öğrenme aşamasındayım, ilerlettikçe yeni hikayelerimi paylaşırım. Sevgiler.

Merhaba, hoşbulduk. Ben de yeni başladım spin avına, aslında çok zengin bir balık ve mera çeşitliliği var, kumluk, kayalık, derin veya çok sığ meralar mevcut. Çeşit çeşit balıklarla beraber yüzüyoruz ama iş avlanmaya gelince ne yazık ki pek oltaya gelmiyorlar. Genellikle kıbrıs sarma ile kefal avı yapılıyor ama spinle de baraküda, yazılı gibi türlerin avlandığını biliyorum. Ekim kasımdan itibaren kalamar avı da yapılıyor. Ben biraz öğrenme aşamasındayım, ilerlettikçe yeni hikayelerimi paylaşırım. Sevgiler.
Rastgele diyelim. Av maceralarınızı dört gözle beklediğimden emin olabilirsiniz.

Back