Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MUHABBET ODASI

VY Canis Majoris

Aktif Üye
Adı
Gökay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba abiler arkadaşlar. Biraz konuları dolaştım fakat aradığım sorunun cevabini yada muhattap konusunu bulamadım.

Bu aralar biraz tadim kaçık. Spin takimimi tozlu raflardan çıkardım. Sahil boyu yürüyüş yapıp atış yapmak istiyorum. Cok fazla sahte silikon ve aksiyon bilgim yok spini almıştım fakat neredeyse hiç kullanmadım.

Kamisim 7 - 35 atarli istediğim şey şu aksam hava karardiktan sonra aksiyona ihtiyaç duymayan su ustu dalgalı dalgasız deniz fark etmez kullabilecegim birseyler arıyorum.
Karadeniz bölgesi Ordudayim

ahmedoluk

Üye
Merhaba abiler arkadaşlar. Biraz konuları dolaştım fakat aradığım sorunun cevabini yada muhattap konusunu bulamadım.

Bu aralar biraz tadim kaçık. Spin takimimi tozlu raflardan çıkardım. Sahil boyu yürüyüş yapıp atış yapmak istiyorum. Cok fazla sahte silikon ve aksiyon bilgim yok spini almıştım fakat neredeyse hiç kullanmadım.

Kamisim 7 - 35 atarli istediğim şey şu aksam hava karardiktan sonra aksiyona ihtiyaç duymayan su ustu dalgalı dalgasız deniz fark etmez kullabilecegim birseyler arıyorum.
Karadeniz bölgesi Ordudayim
Merhabalar, Ordu da hedef balık levrek, somon, sezonda lüfer olur sanırım. aksiyona gerek kalmadan kullanılacak 3-10 gram civarı jighead ile silikon, kendo seabass gibi maketler, somon içinde döner kaşık bulundurursanız yeterli olur. Gündüz atış yapacaksanız hansen kaşıkta olabilir. Rastgelsin.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VY Canis Majoris

Aktif Üye
Adı
Gökay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sadece akşamları atis yapicam , hedef balik levrek olur. Kiyi kesim taşlık bölgede atış yapacağım için, aksam aksam takıldı etti dertleriyle uğraşmak istemediğim için, su ustu aksiyona gerek duymayacagim birseyler varmidir diye merak ettim

Xoner

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Herhangi bir su üstü sahteyi kamış aksiyonuyla uğraşmadan kullanabilirsiniz. Sadece sahte suya düştükten sonra kamışı yukarı kaldırın ve dur sar yaparak aralıklarla sarın. Fakat rüzgar karşıdan 17-18km/s ve üzeri esiyorsa su üstü sahtenin verimi kaybolacaktır. Üstelik dalgalı denizde levrek için avcılık artacağı gibi, silikonun normalde takıldığı gibi takılmadığını göreceksiniz.

Levrek için su üstü ve silikon, lüfer için kaşık alıp talebinizi karşılayabilirsiniz.

VY Canis Majoris

Aktif Üye
Adı
Gökay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bana bir kaç tane hava karanlığında is yapacak su ustu ve silikon onerirmisiniz peki

Xoner

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Hocam, bölgeniz hakkında hiç bir fikrim yok. Ülkemizde, başka hiç bir sektörde olmadığı kadar bu sektörde replika dönüyor ve ben konuya "olsun sonuçta bize ekonomik olarak ürün sunuyorlar" gözüyle bakamıyorum. Emek hırsızlığı ile ticari kazanç yaratmak ve tasarım sahibi firmaya ödeme yapmamak kınanması gereken bir durumdur.

O yüzden ben orjinallerini yazayım, bütçe dostu olsun diyorsanız kolaylıkla replikalarını bulabilirsiniz.

Su üstü için; Ima pugachev's cobra 90, Jack Fin Stylo 150 (su üstü için gece avında rengin çok etkisi olduğunu düşünmüyorum, varsa glow özellikli tercih edebilirsiniz. Markadan markaya isimlendirme değişiyor, ben trans iwashi yada laser sardine rengini kullanıyorum.)
Silikon; Berkley Flex Bead Shad, Fiiish Black Minnow. (Kendi tecrübelerime göre, levrek silikonda haki ve benzer renklere karşı daha saldırgan oluyor.)

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Bak geyik goygoy yeri de varmış buralarda hu hu kimse var mı :D