Satılık muhtelif rapala

renkleri uygunsa olur. 8.5 gram az olur meram derin.
kendo mor kafa satıldı bir de bilginiz olsun.
Ragworm + 2 zebra mix 10 gr bunlar yanına silikonları veya mini jig vereyim karşılığında 2 adet kendo seebas ile 2 adet hansen kaşık size uygunsa alabilirim..malzemeler yanımda değil aklıma bunlar geldi

Ragworm + 2 zebra mix 10 gr bunlar yanına silikonları veya mini jig vereyim karşılığında 2 adet kendo seebas ile 2 adet hansen kaşık size uygunsa alabilirim..malzemeler yanımda değil aklıma bunlar geldi
malzemeler yanınızda olduğunda hocam fotoğraflarsınız elinizde olanları. işime yarayacakları seçer, üzerine 1/3 üzerinden fiyat tanımlaması yapar, artısını eksisini konuşur anlaşırsak takası gerçekleştiririz. kendo mor kafa buradan bir arkadaşa satıldı. kırmızı kafa ve no 31’ler kaldı kendo’da. bir de şeker rengi. ürünler yanınızda olduğunda özelden iletişim kurarız. kolaylıklar dilerim.

kalan ürünleri ucuz yahut üzerine çok fazla maddi destek yapmayacağım eli yüzü düzgün, kumluk ve az akıntılı meralarda beklemeli av yapabileceğim 50-150/75-150 gibi atar değerleri olan surf takım ile de takas düşünebilirim.

güncel.

Elimde lineaeffe rounder carbon kamış var 4.20 cm 75-150 gr sanırım, takas düşünürseniz görüşelim
merhabalar,
kendime çok çok ucuzundan surf takım aldım, teşekkür ediyorum. fotoğraftakilerden bir kısmı da satıldı, hangilerini istiyorsanız söylerseniz üzerine konuşuruz.

Sevgili hobidaşım Savege Gear ile başlayan listede 2 ürün satılmış kalan 6 taneye talibim , yanında yazan rakamları topladım 250 tl yapıyor

Back