Mümkün olabilir mi?

SelcukSonmez

Yeni Üye
Tepki
5
Ödül
5
Merhaba değerli balık sevdalıları, sarı sitede bir ilan gördüm. Uzun zamandır tekne fiyatlarına bakıyorum ve bu kadar ucuzunu görmedim. Tekneye göre fiyat ucuz geldi?

bu fiyat normal mi? Yoksa ucuz fiyat yazılıp dolandırılma ihtimalimiz mi var?

ilan no: 1045030339

Merhaba değerli balık sevdalıları, sarı sitede bir ilan gördüm. Uzun zamandır tekne fiyatlarına bakıyorum ve bu kadar ucuzunu görmedim. Tekneye göre fiyat ucuz geldi?

bu fiyat normal mi? Yoksa ucuz fiyat yazılıp dolandırılma ihtimalimiz mi var?

ilan no: 1045030339
öylesine bir fiyat yazılmış. ararsanız daha yüksek bir fiyatla karşılaşacaksınız sanıyorum.

Boş tekneye 135.000 tl fiyat yazmışlar. 4.95 metre tekne için az para değil. Fotolardaki donanımın çoğu opsiyoneldir...ki fotolardaki şekilde teslimi 200.000 den aşağı değildir.(motor hariç)
Motor, balık bulucu, sanal çapa vb. İle 350 lere yolu var. Nasıl ucuz buldunuz anlamadım?

Hocam tekne muhtemelen ortada yok. Bir yerden bir foto bulmuş koymuşlar. Tekne işleri sıkıntılı bizim ülkemizde.

Bu da mümkün. Görüntüler fuardan. Biri fuarda kendisiyle ilgisi olmayan görüntüleri çekip başka maksat güdüyor olabilir.
Ben biraz araştırdım. Aslında bu tekne yapılmış fuar için. Asıl faaliyet alanı tekne döşeme ve branda işi.
Tekne yapım işine girmek isteyen bir firma. Muhtemelen ilk müşterisini arıyor.
Ancak bu işe girecekseniz sermayeyi döküp birkaç tekne yapıp ben bu işte varım denmesi lazım.
Yoksa alıcı içinde üretici için de deneme yanılma dolu zorlu bir süreç olur.

Back