Mustafa Vehbi KOÇ

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Tepki
322
Ödül
73
Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan KOÇ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa V. Koç’u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun Türkiye..

Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabırlar versin..mustafa-vehbi-koc_416x416.jpg

Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan KOÇ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa V. Koç’u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun Türkiye..

Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabırlar versin..31814 dosyayı görüntüle
Allah Rahmet Eylesin...

Allah Rahmet Eylesin..
Koca bir imparatorluğun başındyken sadece 56 yaşında ve sağlıklı! olmak için spor yaparken gidiverdi. 🙁
Kimse bana bir daha spor sağlığa faydalıdır falan demesin.
Belki tek nedeni değildir ama büyük ihtimalle kendini yormamış olsa o kriz gelmeyecekti..

Allah rahmet eylesin , bu zamansız ölüm bir çok olayın da seyrini değiştirecektir. Allah geride kalanlara hayırlar nasip etsin.

Allah Rahmet eylesin.Yakınlarına sabırlar versin.Türkiyemiz çok değerli bir insanını kaybetti.

Allah taksiratını affetsin.

2002'de ABD'de sağlık kontrolünden geçtiğinde kalbine giden 3 damarının tıkalı olduğu saptanmış ve ameliyat edilmişti. Geçtiğimiz yıl ise tüp mide ameliyatı (mide küçültme) olmuş ve fazla kilolarından kurtulmuştu.

Mide küçültme ameliyatı geçiren bir arkadaşımı kaybettim yakın zamanda, ne yazık ki bu tür ameliyatlar sonrası hızlı kilo kayıplarında vücudun kimyası bozuluyor ve en zayıf yönünden patlak veriyor. Zayıf olan kalbi dayanamadı demek ki. :uzgnm:

Öncelikle Balık Sevdam Ailesi içerinde bulunan, Koç Grubu çalışanı arkadaşlarımız olmak üzere, Ailesi, akrabaları ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun.:uzgnm:

Back