Şahane.👍Son olarak ikitekerlimelekler diye bir oluşum - vakıf- grup kurduk sosyalmedya üzerinden
her ayın 10 huzurevlerine
her ayın 20 si kedi evleri köpek besleme merkezlerine
her ayın son günüde çocuk esirgemelere giderek
hem ziyarette bulunuyoruz hemde maddi durumu iyi olan çevremizden aldığımız ürünleri
(kıyafet yiyecek beyaz eşya vs) yerlerine ulaştırmış oluyoruz.
pozitif yaşamak değilde aslında, her köşesi negatif olan bir hayatı güzelleştirme çabası bu biraz.okurken keyif aldım Gürkan bey;
hayatı pozitif yaşamanız güzel.
çok teşekkür ederim .Keyifle okudum, ve hayran oldum...
sizi diğer insanlardan ayıran güzel özellikleriniz olması ne hoş...
inanır mısınız aynı şeyi ben düşündüm dün gece uyumadan önce. (tabi neyi diyeceksiniz 🙂 )
Benimde çok hobim var ve yaptığım şeyi hakkıyla yapmayı severim o konuda uzmanlaşmayı en iyisini yapmayı hedeflerim hep.
Hobilerim, ( balık avcılığı , Arıcılık (15 kovan arım var) Fotoğrafçılık , kısa sinema (klip vb.) kendi şarap ve likörümü yapma , tüplü dalış , (serbest dalışa yeni başlayacağım 🙂 ) ve şimdi de marmara denizi akvaryumu kuruluşu çalışması başladı,kitap okumayı saymak gerekir mi bilmiyorum pek hobi sayılmaz aslında gereklilik diyelim ofiste sağlam bir kütüphanem var evdeki kütüphane eşime ait ben benimkileri ofise kurdum 🙂 ) gibi şeyler...
Bu kadar şeye nasıl vakit ayırıyorum ? zaman zaman sıkıntı çıkıyor (hatunla 🙂 ) ama yine de işim biraz rahat olduğu için yapabiliyorum bir çok şeyi
gelelim dün gece ne düşündüğüm konusuna 🙂 eskiden affınıza sığınarak söyliyeyim biraz hızlıydım yani vaktimin çoğu ince işlere gider ve hiç bir hobimin olmasına vakit kalmazdı
sonradan anladım ki ne kadar boş ve anlamsız zamanlar geçirmişim (ah şu erkeklerin skor dertleri) neyse ki o sayfalar açılmamak üzere kapandı , hayatı daha anlamlı yaşamaya üretmeye ve kendimi daha da geliştirmeye başladım ,
düşüncelerin ve söylemelerin bu kadar örtüşmesi üzerine yazma ihtiyacı hissettim, uzun olduğu için kusura bakmayın...
selamlar...
opinel değil buck marka lazer flato bıçağı ince teflon yüzeye sahip maket bıçağı keskinliğindedir.Bıçak koleksiyonu en alt sağdan 3. Sırada ondan 3 tane var o bıçak opinel mi??? Hoşmuş çeliği falan nasıl
Benim bu kolonide 2. erkek balığım yavrudan 6 dişi 1 erkek alıp 4 yıl büyüttüm sonra erkek balık sanırım fazla çalışmaktan ölünce tekirdagda bi erkek bulup akvaryuma ekledim takribi 20 dakika sonra 6 dişi piranaya dönüştü veyok ettiler erkeğin yarısını. daha sonra eskişehirden 37 cm bir erkek buldum neyseki baskın çıktı 4 yıldır sorun yok maşallahları var 🙂9 yıl Moba besledikten sonra yaklaşık 35 cm gelen iki damızlık erkeğim (Kara kafa ve Tosun) Ölümüne kapışıp, ikisini de can çekişirken görünce 1 günde bıraktım hobiyi. Blue Zaire bence bu türün en güzel ve zerafetli varyantı. Özellikle kendi yavrunuzu alıp 6 yıl büyüttükten sonra kaybetmek çok acı.
Allah nazardan saklasın.Benim bu kolonide 2. erkek balığım yavrudan 6 dişi 1 erkek alıp 4 yıl büyüttüm sonra erkek balık sanırım fazla çalışmaktan ölünce tekirdagda bi erkek bulup akvaryuma ekledim takribi 20 dakika sonra 6 dişi piranaya dönüştü veyok ettiler erkeğin yarısını. daha sonra eskişehirden 37 cm bir erkek buldum neyseki baskın çıktı 4 yıldır sorun yok maşallahları var 🙂