Navionics Raymarine Karti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Agabey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Raymarine cihazlarda kopyalama harita karti kullanamazsınız. Cihaz buna izin vermiyor.
Bende raymarin dragonfly 5.7 cihax kullaniyorum. Su anda kullanmakta olduğum harita 43xg silver harita yani akdeniz, ege, marmara ve karadenizi kapsamaktadir. Simde ise cihazlari bölgesel haritali satiyorlar. Isterseniz bölgesel harita alip kullanabilirsiniz. Fiyat olarak daha uygun.

bende dragonfly 7 vardı ekranını kırdılar yenisini aldım eski model yani 2014 te sim kartını kopyaladım birini yedek bıraktım oldu ama
benim sim kartım bölgesel bişey daha var sim adaptöre takıp kilidi açmak gerekiyor...

Bende biraz arastirma yaptim ve şöyle bir karar aldım kendimce;
Ben yılda teknemle toplamda belki 30-40gün balığa çıktığım için ve balığa çıktığım yerler zaten aynı yerler olduğundan dolayı şimdilik yeni bir karta verilecek parayı çok buluyorum. Olurda denk gelirse sahibinden az kullanılmış bir kart almak isterim.
Şimdilik şöyle bir çözüm yolu buldum,
Navionics boating app indirdim ve 14 günlük test günlerini aktive ettim, bu 14 gün süre zarfında avlandığım yerdeki taşları makinaya akrardım, raymarine 7 pro. Noktaladım.
Haa kartın belki daha fazla özellikleri olabilir ama bana sadece taslar kayalar lazım olduğu için şimdilik böyle yetindim.
800 tl ye sahibinden de bi kart satan biri var tüm türkiye denizlerini kapsayan: izmirde, bence çok uygun.

Bende biraz arastirma yaptim ve şöyle bir karar aldım kendimce;
Ben yılda teknemle toplamda belki 30-40gün balığa çıktığım için ve balığa çıktığım yerler zaten aynı yerler olduğundan dolayı şimdilik yeni bir karta verilecek parayı çok buluyorum. Olurda denk gelirse sahibinden az kullanılmış bir kart almak isterim.
Şimdilik şöyle bir çözüm yolu buldum,
Navionics boating app indirdim ve 14 günlük test günlerini aktive ettim, bu 14 gün süre zarfında avlandığım yerdeki taşları makinaya akrardım, raymarine 7 pro. Noktaladım.
Haa kartın belki daha fazla özellikleri olabilir ama bana sadece taslar kayalar lazım olduğu için şimdilik böyle yetindim.
800 tl ye sahibinden de bi kart satan biri var tüm türkiye denizlerini kapsayan: izmirde, bence çok uygun.

almadan önce güvenmek lazım ya istediğin gibi değilse yada boşsa ..

Back