civata orijnal saltist mq vidası bu ; düşüp çatlayıp kırıldıktan sonra sıkıştı açılmadı; zaten vidanın orjinal görseli de ekledim. İşkence ile sabitleyip kurtaralım vidasına daha fazla daha stabil kuvvet bindirebilir açabiliriz belki diye; ölçüsünü kalıbını alır 3 d taratır epoksi çıktı alırım, parça gelene kadar 3d yazdırır onu kullanırım vb boş umutlar yüzünden bayağı hırpaladık. Kurcalamadan önceki görüntüsü de ekte.bir de garanti süreci değil; garantisi bitik zaten herhalde bunun hali hazırda. yedek parçayı kendim alacağım. ancak bir şey var ki; almanyanın ticaret sitelerinin bazılarına vpn olmadan girilemiyormuş; analığım söyledi vpn ile girdim; Hamburg yakınlarında yerel bir balık ekipmanı satıcısı sitesi buldum adam anında çözdü sorunumu. 10 Euro 10 gün içerisinde teslim edilir dedi; vida da hali hazırda ellerinde varmış; birçok tedek parça zaten ellerinde mevcut.Yanlış anlamazsan bir şey soracağım; Sadece görsele dayanarak soruyorum, bu makineyi çok mu hor kullandın? Çünkü görselde gördüğüm kadarıyla daiwa değil de hangi marka olsa dayanmazmış gibi geldi. Çok fazla çizik görüyorum, ve bir de oraya sıktığınız civatanın çapı büyükse ve boyu uygun değilse fazla sıkıldığından patlatmıştır o kısmı. İçten dışa doğru basınçla. Civata zaten orijinal değil gibi. Elbette mağduriyetinizi gidermez bu bakış açısı, ama servisin bu görselleri gördükten sonra garanti sürecini işletmemiş olması ihtimali aklıma geldi.
Bizim daiwa teknik servisimiz Alamanların bir yerel oltacısı kadar olamadı be ya 😀 (link) site. ama Vpn gerekir görmeniz için nedense türkiyeden açmıyor. Olur da aylardır siz de yedek parça beklersiniz; almanya'da yakında gelecek bir akrabanız vardır; adresiniz burası. evet biraz daha pahalı ama aslında gene çok ucuz geldi bana adam o kadar kar edecek vb.
Dosyalar
Son düzenleme: