Destek67
Üye
Makina boşda iken degil misal sahteyi sudan cekerken kafa tam disari cikip iceri girme isnasinda tik tik sesi geliyor
Bu ses Stella 4000 fi de de yapıyor. Bende takıntı yaptı. Yetkililerle görüştüm. En sonunda bir arkadaşa sattım. Yağın az olduğunu bir arkadaşım söylemişti. Ancak biz içini açtırmadık.Makina boşda iken degil misal sahteyi sudan cekerken kafa tam disari cikip iceri girme isnasinda tik tik sesi geliyor
Bendekinde yok.Bu ses Stella 4000 fi de de yapıyor. Bende takıntı yaptı. Yetkililerle görüştüm. En sonunda bir arkadaşa sattım. Yağın az olduğunu bir arkadaşım söylemişti. Ancak biz içini açtırmadık.
Malesef yeni Shimano ların yağ ve ses konusunda sıkıntıları var. Eskiler 10 numaraydı.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende o ses yok gerçi hiç kullanmadım misina bile sarmadım daha ama boş döndüğünde ses yok sadece biraz sürtünme sesi geliyor ya dişli sistemindem yada rotordan.. Birol usta nerden geliyor ses yada problem oluşturur mu bu? İyice huylandım.. 🙂Olsa duyardın 😀
Özellikle sahteyi denizden çıkarırken kolda sürtünme sesi oluyordu. Misina sar dene bakalımBende o ses yok gerçi hiç kullanmadım misina bile sarmadım daha ama boş döndüğünde ses yok sadece biraz sürtünme sesi geliyor ya dişli sistemindem yada rotordan.. Birol usta nerden geliyor ses yada problem oluşturur mu bu? İyice huylandım.. 🙂

Kullana kullana geçer o ses. Makinenin açılması lazım.Bende o ses yok gerçi hiç kullanmadım misina bile sarmadım daha ama boş döndüğünde ses yok sadece biraz sürtünme sesi geliyor ya dişli sistemindem yada rotordan.. Birol usta nerden geliyor ses yada problem oluşturur mu bu? İyice huylandım.. 🙂
O ses hepsinden gelio boşda iken yük altinda denemeni tavsiye ederim sonrasinda gec kalabilirsinBende o ses yok gerçi hiç kullanmadım misina bile sarmadım daha ama boş döndüğünde ses yok sadece biraz sürtünme sesi geliyor ya dişli sistemindem yada rotordan.. Birol usta nerden geliyor ses yada problem oluşturur mu bu? İyice huylandım.. 🙂
Valla Erdal abi nisan 1 i bekliyorum sezona daha var maalesef.. Misinayı sarıp kullanmak gerek makineyi bu soğuk larda da su kenarına pek gidilmez.. 🙂Özellikle sahteyi denizden çıkarırken kolda sürtünme sesi oluyordu. Misina sar dene bakalım
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu sıralar deneyemem maalesef Nisani bekleyecem artık kısmet de ne varsa onu görecem inşallah yoktur.. Bi videoda da adam tek eliyle rotoru oynatıyordu presliyodu iki koldan.. Rotorlarda genel bi hata mı var acaba?O ses hepsinden gelio boşda iken yük altinda denemeni tavsiye ederim sonrasinda gec kalabilirsin