Nexave 4000 Hg Fe vs Okuma Epixor 30- Spin takım için yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bbasut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşin içine 30-35 gramla çapariyi de soktunya tamamdır. Bir de sandaldan 100 gr çalıştırırsan deyme keyfine. Desene biz boşuna bunca takıma para vermişiz 🤣
Ahahaha ben de dusunmustum spinle capariyi 🙂 capariyi ikiye bolup 30 gr kursun taksak olabilir denemek lazim 😂

Buğra arada çok bariz fiyat farkı yok. Ama karekterleri ve malzeme kalitesi farklı iki kamış var. Alt atarda her ikiside 15-16 gram bandında çalışmaya başlasalarda ILICIUM üst atarda 32 grama kadar desteklerken 3 gr hafif olmasına karşın Helios 30T karbonun avantajıya 38 gr popper a kadar destekliyor. Hamdinin tavsiye ettiği ILICIUM + EPIXOR 30 kombini 1200 TL civarı-- HELIOS + EPİXOR 30 taş çatlasın 1350 TL
150 lira fark sadece okumanın garanti ve yedek parça avantajı için bile ödenir ! Senin için kamışın atar aralığı ve makinanın teknik değerleri uygunsa ne ala. Bence sen önce neye ihtiyacın var ona bi karar ver !
Akif abi ben de helios dusunuyorum . Ege de avlaniyorum . Levrek , kalamar , kofana , iskarmoz hedef baliklarim . Helios 240 8-25 i tavsiye eder misin ?

Akif abi ben de helios dusunuyorum . Ege de avlaniyorum . Levrek , kalamar , kofana , iskarmoz hedef baliklarim . Helios 240 8-25 i tavsiye eder misin ?
Sadece kalamar için tavsiye ederim. Geri kalan türlerde,. Levrekten, kofanadan kastın 1 kiloluk balıksa sorun yok. Ama benim düşündüğüm gibiyse hiç tavsiye etmem.

Yakaladigim baliklar 2 kilo ustu 3 kilo da oluyor. Genelde su ustu ima pugachev muadillerini kullaniyorum . Cok mu yumusak ? Tasmalamada sikti yasarim diye mi diyorsunuz ?

Yakaladigim baliklar 2 kilo ustu 3 kilo da oluyor. Genelde su ustu ima pugachev muadillerini kullaniyorum . Cok mu yumusak ? Tasmalamada sikti yasarim diye mi diyorsunuz ?
Tasmalamada az problem yaşarsın ama tasmaladıktan sonra çok problem yaşarsın... Su üstünde 12 gr dan hafif sahte kullanıyormusun ? Üst atarın ne ?

Genelde 12 gr civari ama 30 gr sahte de kullaniyorum . Bizim burada baligin oldugu yerler sig . Licasi zarganasi kofanasi iskarmozu levregi hep sig suda kandirdim . Kalamar hem sigda hem derinde oluyor . Ama kalamar kolay balik . Digerlerinde pugachev muadillerini kullaniyorum . Sea horse fujin vs . Elimde 12-45 okuma dead ringer kamis var ama yoruyor bilegimi . Ona aksiyonu en cok benzeyen legalis 10-35 . Aklimda o kamis da var . Sence hangisi abi ?

Genelde 12 gr civari ama 30 gr sahte de kullaniyorum . Bizim burada baligin oldugu yerler sig . Licasi zarganasi kofanasi iskarmozu levregi hep sig suda kandirdim . Kalamar hem sigda hem derinde oluyor . Ama kalamar kolay balik . Digerlerinde pugachev muadillerini kullaniyorum . Sea horse fujin vs . Elimde 12-45 okuma dead ringer kamis var ama yoruyor bilegimi . Ona aksiyonu en cok benzeyen legalis 10-35 . Aklimda o kamis da var . Sence hangisi abi ?
12-30 aralığında Kesinlikle Yeni Legalis 10-35 . Fiyat konusunda iyi araştırma yap. Gerekirse banada bilgi ver.

Back