Nice mutlu seneler dilerim, buarada yonetim, ikinci kez benim dogum gunum kutlanmadi niyeki acaba...
GT-P3110 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve huzurlu, ayrıca da bol balıklı bir yıl geçirmen dileğiyle doğumgünün kutlu olsun 👍👍👍👍👍
(link)
Nice mutlu seneler dilerim, buarada yonetim, ikinci kez benim dogum gunum kutlanmadi niyeki acaba...
GT-P3110 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Oktay'cım,
Sevdiklerinle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol balıklı nice senelere erebilmeni dilerim. Doğum günün kutlu olsun...
Hatırlıyorum da eskiden böyle bir oluşum vardı, hemen hemen hergün bir ya da birkaç üyenin doğum günü kutlamasını yapardık. Mayıs ayından beri forumdayım, ilk defa şimdi bir kutlama mesajı gördüm, çok hoşuma gitti 👍👍👍
Bu konu bir milad olsun ve bu konuya gereken önemi verelim, ne dersiniz arkadaşlar
Mutlu yıllar Oktay kardeşim...
Geçmiş doğum günün kutlu olsun 🙂
Sevgili Oktay Abim Sana Bu Satırları Yazarkene 🙂
Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu , Sağlıklı, huzurlu , paralı ve sevdiklerinizle birlikte bir ömür boyu güzel günler geçirmeniz dileğiyle oktay abim ... 👍
Mutlu yıllara kardeşim.
sevdiklerinizle nice senelere..
Kardeşim, yeni yaşını kutlar sevdiklerin ile nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler dilerim. Herşey dilediğince olsun...
Nice nice yıllara Oktay
Oktay nice mutlu yıllara
Oktay nice,nice mutlu yılara hayata herşey gönlünce olsun..
Mutlu Yıllar Oktay Abi 🙂
Nice mutlu yıllar sevgili Oktay.🙂
Sevdiklerin ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice senelere Oktaycım.