Vedat Abayoğlu
Daimi Üye
- Tepki
- 199
- Ödül
- 63
Hava süt limandı,açıldık.Sırtıda balık yok.Hertürlü yemimizin,canlı zargana uzun olta,muhtelif sahteler para etmiyor bizim bura lüferlerine.
Bir paniktir akıyorlar ve asla yatak yapmıyorlar.Arada tepelerine ağcılar biniyor yakalıyor.Ama ne oluyor,her türlü balık şaşırıyor kaçıyor mera değiştiriyor.
Öylemi bizde yunan sınırını bile geçtik.S.G.likleri bir ara bizim suda dibimize kadar geldi,kontrol etti adam kaçakcımısıyız diye.
Az ötede denizde bir büyük karaltı,yaklaştık,delik deşik edilmiş koca bir şişme bot.
Aradık derhal Sahil Güvenliği.İçinden 60 kaçak almışlar botuda delip salmışlar.
Açık kayalıklarada gittimve hemende balığı buldum.İlk gelenler kupesler.Bindi biri az oynadım ve beklediğim ağırlık.
Güzel bir Dülger.hani o eskilerde bolca yakaladığım balık.Ağzında bir kupes,beraberce alıverdim içeri.Hemen arkasından güzel bir fangri.
Sonrasında bazı mercanlar daha.
Deniz çok şeylere gebe.
Ama hava öyle bir patladıki,nacar döndük limana.
İşte bazı kareler.
Sevgi ve saygımla kalınız
(link)
(link)
(link)
Bir paniktir akıyorlar ve asla yatak yapmıyorlar.Arada tepelerine ağcılar biniyor yakalıyor.Ama ne oluyor,her türlü balık şaşırıyor kaçıyor mera değiştiriyor.
Öylemi bizde yunan sınırını bile geçtik.S.G.likleri bir ara bizim suda dibimize kadar geldi,kontrol etti adam kaçakcımısıyız diye.
Az ötede denizde bir büyük karaltı,yaklaştık,delik deşik edilmiş koca bir şişme bot.
Aradık derhal Sahil Güvenliği.İçinden 60 kaçak almışlar botuda delip salmışlar.
Açık kayalıklarada gittimve hemende balığı buldum.İlk gelenler kupesler.Bindi biri az oynadım ve beklediğim ağırlık.
Güzel bir Dülger.hani o eskilerde bolca yakaladığım balık.Ağzında bir kupes,beraberce alıverdim içeri.Hemen arkasından güzel bir fangri.
Sonrasında bazı mercanlar daha.
Deniz çok şeylere gebe.
Ama hava öyle bir patladıki,nacar döndük limana.
İşte bazı kareler.
Sevgi ve saygımla kalınız
(link)
(link)
(link)