Nikon coolpix L22 makina..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
bugün "media markt" da dolaşırken canon power shot A 490 model digital camera kampanyada kısa bir süre için 149.00 tl fiatla son 100 adet satılık olarak gördüm.
ilgili arkadaşlara danışmak isterim..
10.0 mega pıxels 3.3 optıcal zoom,,6.2 cm,2.5 cm lcd
640+480 AVI
sensür tipi1/2.33 ccd
özellikleri böyle; kullanan arkadaşlardan bilgi almak isterim,,tabiiki tekno Erkanın da fikri çok önemli..

kullanan arkadaşlardan bilgi almak isterim,,tabiiki tekno Erkanın da fikri çok önemli..

Bülent Abi, uzman olmasam da bildiğim yerden çıkan sorular hakkında fikir belirtiyorum sadece 🙂

Fiyatına göre makinanın iyi olup olmadığından ziyade, MediaMarkt'ın fiyatının zaten normal olduğunu görüyorum araştırdığımda.

Fiyat olarak A490 (link) kargo hariç ve Erkayalar garantisiyle alınabiliyor. 2-3 sitede daha 142tl'den başlayan fiyatlala satılıyor fakat bilindik ve güvenli izlenimi bırakan siteler değil.

A490'ın en büyük eksiği, titreşim azaltma (IS) özelliği olmayışı. Konuda geçen Nikon'da bu özellik var, zaten A490 ve L22 aynı sınıf değil, Nikon sınıf olarak daha üst. A490 ise, Canon'un giriş seviyesi bir makina

Bu makinede makro mesafesi 1cm, bu özellik çok çok güzel, yakından objeleri görüntülemek isteyenler için.

Sensör büyüklüğü 1/2.3 CCD olduğu için yine keşke 1/1.8 olsaydı keşke dedirtir.

Video çekimi ise 640x480 olduğu için artık piyasadaki en düşük video çekim çözünürlüğünde denilebilir.

Aslında orada yazmam gerekiyor ancak bir karar alınmış olmalı ki 100 mesajın altında mesajı olan yazamıyor... Ben de buraya yazayım o halde; 100. mesajımın dolmasını bekleyemeyeceğim...

Fotoğraf makinaları ile ilgili bir başlık açılmış, buraya kadar birşey yok; ancak Erkayalar garantili Canon makinalardan bahsedilmiş, mesele burada... Canon'u artık Erkayalar getirmiyor; Canon kendisi doğrudan giriş yapıyor ve artık servis EuroAsia... Bu durumda Erkayalar'ın garanti ve servis durumu nasıl olur bilemiyorum; durumu bilgilerinize sunmak istedim...

"Kısa zamanda çok yol aştık ve 1990-2011 yılları arasında Canon foto- video ürünlerinin Türkiye Temsilciliği'ni üstlendik.Halen Canon yetkili servis ve foto bayi kanalı satış sorumluluğunu yürütmekteyiz. "

Diye yazıyor, Erkayalar'ın sitesinde. Yetkili teknik servis düzeni aynen devam.

Sevgili Ramazan, yarın öğleden sonra tekrar bir parti daha gelecekmiş....Benim iş çıkışı uğradığım mağazanın Kasiyeri öğle dedi bana...🙄
🙂
benim kasiyere gicik oldum bak...
Cok tesekkur ederim İshak abi.yarin erken gideyim bari

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back