Nissan Qashqai 1.6 DCI

Erol sen kullandın mi hiç?
3 sene kullandım çok iyi araba otomatik dizeldi ondan önce mazda vardı 1.5 dizeldi otomatik 4*4 çok iyi araba ama sana ufak gelir galiba sonra mokka aldım 1.6 dizel otomatik oda güzel ama sert Nissana göre qaskai iyi abi yumuşak pamuk gibi araba 1.6 dizel otomatik he 2.0 tdi dersen tadından yenmez

PEUGEOT 3008 i kullanmadan karar verme derim.Hem kullan ,hem başkası kullanırken arkada otur.Hatta 3 kişi arkada otur.Yol tutuş ve yakıt konusunuda göz ardı etme.

Bakalım bayramdan sonra okullar açılmaya yakın fiyatları düşerse alicaz..yoksa alamicaz orta pakette hoşuma gitmiyor.. hayırlısı bakalım. Nissan İkinci elibayağı yüksek gidiyor. Herkes sıfıra yakın fiyat istiyor..

A
Abi pegueot çok deli Araçlar yapıyor ama erken dağılıyor arabaları.. Japonların araçları kemik gibi sağlam oluyor.
Haklı olabilirsin Ensar. Ben genelde dağılmasına fırsat vermeden sattığım veya yenilediğim için ne Citroen de nede Peugeot da problem yaşamadım.
Herkesin önceliği faklı. yakıt.jpg
Gebze - Zeytinburnu güzergahı . Mesafe 84 km , ortalama hız 64 km , ortalama tüketim 3.2 lt/100 km .Araç peugeot 2008 . 11 lira 25 kuruşa gebzeden-zeytinburnuna toplu ulaşım bile yok ..

Yeni PEUGEOT 3008 alalı daha bir ay olmadı 8.000 km yol yaptık şehirler arası ortalama hız 140km ile yakıt tüketimi 5.5 lt ( tabi yakalandığımız 2 adet radarı yakıt tüketimine eklemedim 🙂 )
Biz de nissan qashqai düşündük nissan da güzel arabalar yapıyor , size tavsiyem almadan önce 3008 ile Qashqai 1 günlük kiralayıp kararı sonra verin

Bir arkadaşım aldı açıkçası performansından pek memnun değil, ön taraftan çok ses geliyor diyor. ayrıca sosyal medyada en çok ön camdan su aldığı için şikayet bulunuyor. otomatik vitesini kullanıyor arkadaş. şahsen kullanmadım binmedim de. görüşleri bu şekilde. görünüş olarak güzel gözüküyor araç ama dediğim gibi performansı pek beğenilmiyor.

(link)

Birde buna gözatın,
Yeni çıkmış fena gözükmüyor ama incelemek lazım,

Ama 3008 güzel araba 👍👍👍👍
Lansman fiyatından arkadaş almıştı, şimdi fiyat biraz daha uçmuş 👎👎👎🙁

Back