"niye Levrek Tutamıyorum ?" Diyenler. Sizin Suçunuz Değil.

Çiftliğin içine girmiş olmasın bunlar, herşey beklenir.
bende aynı şeyi düşündüm. bildiğim kadarı ile levrek bu kadar sürü halinde gezen bir balık değil. çok dar açı çekmişler. medyada hava atmak için sanki çiftlik çalışanları havuzdaki balığı ağ ile açık denizde yakalamış havası yaratmışlar. bence

Evet etraf görünmesin diye kamera açısı hiç değişmiyor. Çiftlik balığı olduğu kesin zaten, bu kadar sürü başka yerde olmaz dediğiniz gibi.
2.24 te kıyı yeşil görünüyor, burası göl olabilir, su da çok durgun dikkat ederseniz.

Evet etraf görünmesin diye kamera açısı hiç değişmiyor. Çiftlik balığı olduğu kesin zaten, bu kadar sürü başka yerde olmaz dediğiniz gibi.
2.24 te kıyı yeşil görünüyor, burası göl olabilir, su da çok durgun dikkat ederseniz.
Çiftlik içinden toplama değil. Kıyıya ağ atmışlar. Zaten videoyu youtube'da açarsanız açıklama kısmında "Yasak olmadığı yıllarda yapılan bir av" diye yazmışlar.
Balığın çiftlik kaçkını olup olmaması önemli değil.

Çiftlik içinden toplama değil. Kıyıya ağ atmışlar. Zaten videoyu youtube'da açarsanız açıklama kısmında "Yasak olmadığı yıllarda yapılan bir av" diye yazmışlar.
Balığın çiftlik kaçkını olup olmaması önemli değil.

Oradaki açıklamaları okuduk da herşeyi doğru mu kabul edelim. Söz konusu yasak 1 Eylül 2012 den itibaren var. Video 2015 te yüklenmiş . Yani bunu çeken şahıs en az 3 yıl beklemiş mi? Ayrıca yasak olmasa dahi böyle bir av şeklinin savunulacak bir tarafı yok. Dinamit patlatmaktan farkı yok bana göre.

Oradaki açıklamaları okuduk da herşeyi doğru mu kabul edelim. Söz konusu yasak 1 Eylül 2012 den itibaren var. Video 2015 te yüklenmiş . Yani bunu çeken şahıs en az 3 yıl beklemiş mi? Ayrıca yasak olmasa dahi böyle bir av şeklinin savunulacak bir tarafı yok. Dinamit patlatmaktan farkı yok bana göre.
🙂 Yok yukarıda çiftlik içinden toplamışlardır dendi. Ona istinaden çiftlik içinden toplama olmadığını anlatmaya çalıştım. Siz savunuyormuşum gibi anladınız.

Balıklar hemen hemen aynı boyda , sırt kısımları doğal ortamdaki levreğe göre daha açık renk tonun'da , kesinlikle yetiştirme levreği .
Kasıtlı patlatılmış bir çiftlik yakınlarıdır muhtemelen 🙂
Levrek sürü halinde yaşar ama doğal deniz levreği sezgileri güçlü ve o ağa okadar adetli takılmaz , zaten takılsaydı şu an'da nesli yok olmuştu.

Bunların hepsi tornadan çıkmışcasına aynı boyda...Bu çiftlik balığı levrekler olup zaten doğal levrek kolay kolay ağa vurmaz..Kurşun yakanın dibine yatar kalkmasını bekler ordan da kaçar gider..Ancak ve ancak su çok bulanık olacak ki bir ikisi şaşıp girsin..Bu acemiler çiftlik ağlarına alışık şapşallar yakalanacaklarını anlamadıkları için hepsi birden horon çekmeye kalkınca böyle olmuşlar..

Misal İzmir' de bir kaç ay önce çiftlik patladığında oltasını kapan hatta daha önce hiç balık tutmamış olanlar bile onlarca levrek yakaladı. Bu esnada izlediğim video görüntülerinde bu ve buna benzer bir çok tekne ağ atıyordu. İhtimalle patlayan çitlik levrekleri bunlar. @hawk17 beye katılıyorum bu anlamda.

Back