Nomura Hiro Alu 6000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaNKuRT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nomura nın avrupa distributörü lineaeffe,
Turkiyede Cengiz ,
Ürünlerini beğeniyorum , hatta özel bir seri çıkartmıştı spin kamışlarda nomura lexima , beklenmedik derecede hoşuma gitti,
Major Craft Sky road u satıp bunu almıştım geçen sene , ziyadesiyle memnunum, bulsam tekrar alırım. Kamışlar 👍👍👍👍

Makinelerini ise hiç kullanmadım açıkçası ,
Cengizde geçenlerde incelediğimde hoşuma gitti
beni cezbeden ise hafifliği oldu 60 lık makine 422 gram.
Diğer kullanabileceğim izlenimini veren ise ikinci video oldu vertical jig yapılmış gibi ki 50 yim makarada bunu yaptıysa 60 lığı kullanabilirim diye düşünüyorum.
Uğrayıp detaylarını Arkadaşlardan yorumlarını isteyeceğim (ve drag gücünü falan )

Bakalım
😉
makinada sans isi..hepsi bir degil ayni makinadan arkadasla birlikte aldik gorunus canavar gibi denedik kullandik o memnun kaldi benim hic hosuma gitmedi ne cekeri var ne gucu var 100 gram kursun bos capari cekmiyordu sarmiyordu makina sanki torik geciyormus hissiyati veriyordu hemen geri iade ettim..beyaz esya gibi kimini uzun yillar kullaniyosun kimi hemen bozuluyor bazende istedigin gibi olmuyor goruntusune bakip aldaniyoruz..sonra elden cikarmaya calisiyoruz hayirlisi abi insallah umdugundan daha iyidir..

Bugün tekrar inceledim,
çok hafif şık güzel bir makine
Yemlide çaparide ziyadesiyle iş görür
Ancak boğazda zor.
İş Yapar ama belli bir zaman sonrasında kilitlenecektir diye düşünüyorum
Dolayısı ile hiç maceraya gerek yok 😉

Rastgelsin

Ben hep diyorum, kurşun arkası dediğim yöntem bir nevi shore jig yönteminin daha ileri seviyesi, bu tarz avlarda makinanın drag gücü kuvvetli olmalı ve bence bu tür avlarda sizin uzun vade götürecek makinalar jig makinalarıdır. misal ap power, daiwa bg gibi. normal makinalar çok uzun vadeli olmuyor. bu makinanın da çok uzun süre kurşun arkası ava dayanacağını sanmam. bu makine bence en güzel tekne avlarında ve çapari avlarında kullanılır.

Bugün tekrar inceledim,
çok hafif şık güzel bir makine
Yemlide çaparide ziyadesiyle iş görür
Ancak boğazda zor.
İş Yapar ama belli bir zaman sonrasında kilitlenecektir diye düşünüyorum

Rastgelsin

Back