Nomura kamış çantası 150-130 cm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen öyle
Zaten herkes alsın diye yazmadım,
Bazı arkadaşların beklediği ve istediği bir üründü
Pazarlamasını yapmıyorum,
Kar payı almıyorum,
Zorla da kimseye al demiyorum

Bekleyen arkadaşlara bilgi verme amaçlıydı

.
Ben acikcasi cok begendim, pahali spin ekipmanlarini sezon disinda saklamak icin ideal gozukuyor.. Malesef herkesin evinde ahsap stand yapacak kadar yer olmuyor.. Stoklarda olsaydi bende alirdim.. Tam olarak kac kamis sigiyor? Makine icin ayri yeri var mi?

Abi rahatlamişssin şimdi gece güzel bi uyku uyumuşssundur 🙂 bende biraz öyleyim kafaya koyduğum şeyi alana kadar uyku bile uyuyamiyorumm

Linke tikladim dün paylaşımı gördüğümde ürünün üstünde tükendi yazıyordu 🙂

Linke bakmayın siz, Ben hangi çanta olduğunu belirtmek için verdim linki .
Güncellememişlerdir ve güncellemeyeceklerdir. Muhtemelen çok çabuk biter gibime geliyor. Ne kadar getirdiklerini bilmiyorum tabi

Misina almak için gitmiştim.
Beni yıllardır tanırlar. 1 seneyi aşkın zamandır da bunun peşinde olduğumu biliyorlar çocuklar.
Beni görür görmez abi senin çanta geldi dediler.
Depodan getirdiler ilk ürünü ben aldım akşam saatinde.

😉

👍👍👍👍👍👍

Aynen öyle
Zaten herkes alsın diye yazmadım,
Bazı arkadaşların beklediği ve istediği bir üründü
Pazarlamasını yapmıyorum,
Kar payı almıyorum,
Zorla da kimseye al demiyorum

Bekleyen arkadaşlara bilgi verme amaçlıydı

.

Sizi çok alıngan gördüm
Ben size komisyon alıyorsunuz vs. gibi bir imada bulunmadım ki. Bunları neden yazdınız anlamadım. Ben sadece fiyatının yüksek olduğunu yazdım ki buda gerçek.
600-700 liralık takımı içine koymak için bunca para verilmez dedim ama siz bunu almış nerelere getirmişsiniz.
Yanlış anlayacağınız bir şeyler yazdıysam kusura bakmayın.

Ürün biraz rakamsal olarak yüksek tek bir takım için düşününce ama arabanın bagajında 3 4 kamış saklamak amaçli bana da mantıklı geldi, makineleri çıkarttığımız zaman tabiki 2parçalı 2 adet spin,3parcalı 2 adet surf kamış kendi kılıfları ile sığıyormu diye söyleyebilirseniz eğer yarın bende bir göz atayım =)

Ben aldim bile, stoklarinda varmis cengiz balikciligin.. Spin kamislari koysam yeterli, hem daginik durmaz, hem korunmus olur.. Ava gitmden bir gun once kamisin ucu ya da bir yuzugu kirilsa yasayacaginiz hayal kirikligini dusunun, malzemelere iyi bakmak gerekiyor.. Ayrica 300-500 diyoruz ama o kamislar gercekten uzun sure duzgun bakilinca paralarini oduyorlar.. Bende 2 spin, 1 shore jig kamisi, 1 surf, 1 lrf kamisi var 4 kamisi sezon disinda icinde saklasam bile her turlu parasini oder benim icin.. Ayrica bu kamislarin maddi degeri 2500tl'den fazladir, manevi degeri ise cok daha fazla..

Sadece 4 kamıs da kendi kılıfları ile sığdı mı acaba ? Deneme şansınız oldu mu ?

Bugun aldim, kargo ile gelecek.. İlk firsatta size yazarim burdan ama baya sure sonra evde olucam.. 🙂

Cengiz balıkçılık sitesi sanırım stokları güncellemiyor. Youtube kanallarından birinde firmadan gelen kargo içinde yeni olduğu belirtilen ürünler tanıtılıyor ama sitede bu ürünler yok..

Back