Öğrenmek Güzeldir.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Makinemre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Makinemre

Yeni Üye
Tepki
23
Ödül
5
Öncelikle herkese merhaba. Buraya üye olmamın sebebi doğayı seven, hayvanları seven, kendisini bu tarz etkinliklere vermiş insanlarla tanışmak, onlardan bir şeyler öğrenmek, edinmiş oldukları tecrübelerinden yararlanmaktır. Ben kendim hayatımda hiç balik tutmadım ve tutmayı da bilmiyorum. Sürekli okuyorum, videolar izliyorum, bu şekilde bilgi edinmeye çalışıyorum. Kendime bir olta aldım kıyı balıkçılığı için. Ama nerden nasıl başlamalıyım? Yemi, ağırlığı nasıl bağlamalıyım? Sonuç olarak burada sizin tecrübelerinizden bilgiler edinmek isterim. Selamlar.

Hoşgeldin kardeş, ben tekmiyim diyordum değilmişim. Doğayı seviyorsun ama balıkları yemek için mi yakalayacaksın, aç olduğun için mi, başka yiyecek bulamadığından mı. 🙂)) şaka şaka. aynen bende senin anlattığın gibiyim kamışı ilk elime verdiklerinde , (hay allah yine aynı cümleyi kurdum 🙂, teleskopik sopa diyelim , aaa ne güzel hayvan gütmeye giderken kullanılabilecek çoban değneği sanmıştım,pratik ,katlanır... Burada gerçekten işi güzel yapan güzel anlatan güzel abiler var ,bazıları bana kardeş olsada yaptıkları işte tecrübe anlamında çok önde oldukları için bu abilikleri yaş ile kıyaslanamaz. Bence takipte kal birlikte güzel şeyler öğrenip buradan bizlerde güzel paylaşımlara vesile olabileceğiz. Benim bu işe başlama sebebim ,çocuğuma balığı yemeyi değil ,balığı tutmayı öğretmek istememle başladı aslında. rahatlatıcı bir hobi . helede ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik dar boğaz hayat stresinden sıyrılmak adına bana yön vermiştir.. Başarılar diliyorum ... Allah kalbine göre balıklar versin...

Hoşbuldum amacım senin de söylemiş olduğun gibi stresi biraz olsun atabilmek, paylaşabilmek insanlarla hatıraları, anları.. teleskobik sopa harikaymış bunu tuttum. harika bir hobi olduğunu düşünüyorum. Kim bilir balık oltaya takıldığı anda gelen his nasıldır gerçekten çok merak ediyorum. Sabır ve merakla güzel bilgiler paylaşacağımızı düşünüyorum. Allah senin de kalbime göre versin selamlar..

Back