Öğrenmek Güzeldir.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Makinemre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Emre,Aramıza hoş geldin.
Balık tutmayı öğrenmek istiyorsan,okuluna hoş geldin.
Keyifli ve bol av raporlarının olacağı paylaşımlar dileğiyle.
İyi forumlar

Hoşgeldin, hoşgeldin mesajlarından kimse sorularına cevap vermemiş.İlk olarak nerede avlanacağına göre avlanma disiplinini ve ekipmanlarını oluşturman lazım.Nerede avlanacaksın ?

Hoşgeldin, hoşgeldin mesajlarından kimse sorularına cevap vermemiş.İlk olarak nerede avlanacağına göre avlanma disiplinini ve ekipmanlarını oluşturman lazım.Nerede avlanacaksın ?
Hoşbuldum teşekkür ederim abi. Bursada ikamet ediyorum. Deniz de olur tatlı su da olur.

🙂 stres atmak istiyorsan başka hobiye geç. ben saç baş yoluyorum son 2 senedir her balığa çıktığımda..

Öncelikle herkese merhaba. Buraya üye olmamın sebebi doğayı seven, hayvanları seven, kendisini bu tarz etkinliklere vermiş insanlarla tanışmak, onlardan bir şeyler öğrenmek, edinmiş oldukları tecrübelerinden yararlanmaktır. Ben kendim hayatımda hiç balik tutmadım ve tutmayı da bilmiyorum. Sürekli okuyorum, videolar izliyorum, bu şekilde bilgi edinmeye çalışıyorum. Kendime bir olta aldım kıyı balıkçılığı için. Ama nerden nasıl başlamalıyım? Yemi, ağırlığı nasıl bağlamalıyım? Sonuç olarak burada sizin tecrübelerinizden bilgiler edinmek isterim. Selamlar.

Emre selam hoşgeldin, bence aldığın ekipmanların özelliklerini yazarsan ona göre fikir verebilirler ( atarı, boyu vs vs )

Son düzenleme:
Hoşbuldum. Teşekkür ederim. Fikirleriniz benim için önemli. ✋
Kardeş naçizane tavsiyem siteden forumlarda dolaş mesela spin avcılığı bölümü lrf avcılığı bölümü hepsinin ayrı ayrı başlığı ve bu başlıkların da bir sürü alt sayfası var yeni sekme aç boş kaldıkça onlara bak aklına gelen her konuda buradan yardım bulabilirsin ben öyle çok şey öğrendim 100den fazla sayfa açık olduğu için chrome kibarca gülücük koymuş🙂 20191104_144140.jpg

Back