Okuma; Alaris 20 mi, Dead Ringer 25 mi yoksa 10 mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zed

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim ve forumdaki ilk başlığım/ mesajım.

Yaptığım araştırmalar sonucu Okuma Dead Ringer 210 cm, 2-12 atarlı kamış almaya karar verdim. Ancak makina konusunda kararsızım, başlıkta da görüleceği üzere,

-Okuma Alaris 20,
-Okuma Dead Ringer 25,
-Okuma Dead Ringer 10.

Bu üç makinadan hangisi, bu kamışla en iyi performansı verir. Kulanan ya da bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Merhaba hayırlı olsun. Deadringer'ları tavsiye etmem yüzü ve teknolojisi eski kaldı, Alaris daha yeni teknolojidir tavsiye olunur, ya da bütçe varsa Epixor da bakabilirsiniz.

Merhaba hayırlı olsun. Deadringer'ları tavsiye etmem yüzü ve teknolojisi eski kaldı, Alaris daha yeni teknolojidir tavsiye olunur, ya da bütçe varsa Epixor da bakabilirsiniz.

Teşekkürler, EyezBerg. Epixor şu an için biraz pahalı, (spin için daiwa legalis seabas 2.70 10-35, legalis exl 30 dc’ye paramı biraz harcadım o yüzden bütçe çok daraldı) okuma dr 2-12 ve alaris 20, 450 tl gibi fiyatla bitirilebilir gibi. Bu fiyat bandında başka öneriler varsa da açığım.

Bütçe müsait ise epixor daha uygun birşey bakıyorsanız alaris derim

Drg-25 kullandığım bir makine idi ve her zaman memnun kalmıştım. Alaris hakkında fikrim yok. Şimdiden eğlenceli avlar dilerim

sırf minikliğini ve sağlamlığını sevdiğim için imzamdada görüldüğü üzere 3 tane alaris 20 aldım geçen ayın başında indirim kuponlarımda vardı 148tlye gelmişti tanesi. bi ömür kullanırım artık. tabi şimdi kurdan vs den dolayı 190 tl lere çıkmış

• Beğen
Tepkiler: Zed
Okuma Dead Ringer ve Alaris arasında kalsam Alaris'i tercih ederim bende. Kullanımı daha rahat Alaris'in ve makinenin kafa - kol yapısı daha iyi formda 😉

• Beğen
Alaris 20 alacaktım fiyat farkı cok olmadığı için alaris 30 aldım

• Beğen
Back