Okuma Alaris Kamış.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mrt1999
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mrt1999

Yeni Üye
Tepki
11
Ödül
5
1000044536.jpg
Arkadaşlar cahilliğime verin.İstanbul boğazında kurşun arkası av için bu kamış yeterli olurmu.Bütçem buna yetiyor.Ne tavsiye edersiniz.Teşekkürler.

AA

126766 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar cahilliğime verin.İstanbul boğazında kurşun arkası av için bu kamış yeterli olurmu.Bütçem buna yetiyor.Ne tavsiye edersiniz.Teşekkürler.

AA

Daha çok çapari ve yemli için uygun. Orta seviyede başlangıç seviyesinde bir kamış.
Kurşun arkasında yeri geliyor 180-200-250 gr kurşun atıyorlar. Dolayısı ile 250gr atarlı bir kamış bakın derim. Hatta 3 parça olması mesafe ve sağlamlık açısından daha iyi olur.
RASTGELSİN.

okuma savant -okuma salina bakarsanız kurşun arkası için daha verimli olur ,gerçi şimdi bir sürü model çıkmış ama bu modeller bilinen kullanılan modeller

Son düzenleme:
Okuma savantta karar kıldım.

Arkadaşım kullanıyor, cok sağlam ve iş gören bit kamış, capari de yaparsın sıkıntı olmaz ama ben senin yerinde olsam Salina alırdım. Benim yedekli iki tane var Salina ve avantajı üç parça olmasından kaynaklı mesafeyi daha iyi atıyor, dezavantaji bagaja girmiyor 🙂

Ön
Arkadaşım kullanıyor, cok sağlam ve iş gören bit kamış, capari de yaparsın sıkıntı olmaz ama ben senin yerinde olsam Salina alırdım. Benim yedekli iki tane var Salina ve avantajı üç parça olmasından kaynaklı mesafeyi daha iyi atıyor, dezavantaji bagaja girmiyor 🙂
Önerin için teşekkür ederim.Bende taşıma sıkıntısından tercih ettim bu kamışı.

Ön

Önerin için teşekkür ederim.Bende taşıma sıkıntısından tercih ettim bu kamışı.
Kurşun arkası için ustalar özellikle 3 parça kamış öneriyorlar ama siz bilirsiniz.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back