Okuma aria vs revenger?

Bende öyle düşünüyorum lakin bir şey bilmediğim için sizlere sorayım diyorum .Şimdi aria alıcağım galiba ama eğer diğer attığım 2 model ondan daha iyi ise onlarıda alabilirim.
210cm lik kamışa ben olsam ne 30 nede 40 lık makine kullanırdım. Makine kafası o ebattaki kamışa büyük geleceğinden her atışınızda kuş gözü olma olasılığı çok yüksek ihtimal geliyor bana. 30 luk makine kullanacaksanız kamışın boyu 240-270 arası olmalı. 40 lık makine kullanacaksanız 270-290cm arasında olmalı. Bence 20 lik makine kullanın o kamışa.

(link)

(link)

teslimatı biraz beklerim derseniz bence daha iyi bir seçenek olur. Daha ekonomik, ismi geçen makinaları aratmaz. Ben ikisini de sipariş ettim yedekte durması açısından.

Konu sahibinden çok özür dileyerek bende bir sorun sıkıştırsam... Savaga Gear Black savage 2 -12 Drop shot lrf kamışım ve okuma ctx 25 makinem var. Biraz ligth spin olarakta kullanıyorum...

Spin kamış alma niyetim var. İstanbul kıyılarında kullanılacak.Esnek olmayan 2.70 ve uygun fiyatlı. Üzerine sanırım 4000 lik makine ideal olur....
Olmuşken hiç gitmedim ama bir de uygun bot kamışı alayım belki denk gelir de giderim diye düşündüm.

1- Kriterlere uyacak kamış makine 4absiyeniz olur mu?
2- Bu 4000 lik makine yi bot-tekne kamışı ile kullanabilir miyim?

Şimdiden çok teşekkür ederim

(link)

(link)

teslimatı biraz beklerim derseniz bence daha iyi bir seçenek olur. Daha ekonomik, ismi geçen makinaları aratmaz. Ben ikisini de sipariş ettim yedekte durması açısından.
ikisininde markasını bilmiyorum o yüzden biraz çekiniyorum almaya .Birde vergi dahil 186 tl ye geliyor çok ucuz niye?

ikisininde markasını bilmiyorum o yüzden biraz çekiniyorum almaya .Birde vergi dahil 186 tl ye geliyor çok ucuz niye?

Ryobi iyi bir marka, ülkemizde ürünleri çokça mevcut. Meredith kendi pazarının ürünü ama kötü değil. Bütçe artmaz dediğiniz için alternatif olması için yazdım. Ben şuan ki tecrübem ile sizin gibi başlangıç için spin takımı yapacak olsam bütçemi arttırıp yapmaya çalışırım. Eğer mümkün değilse de revenger yerine daha sağlam olduğuna inandığım ryobi ranmi alırdım. (Tamamen kendi düşüncem yönlendirmek istemem) İnceleme videoları mevcut. Fikir oluşması açısından izleyebilirsiniz. Hangisi aklınıza yatarsa..

Ryobi iyi bir marka, ülkemizde ürünleri çokça mevcut. Meredith kendi pazarının ürünü ama kötü değil. Bütçe artmaz dediğiniz için alternatif olması için yazdım. Ben şuan ki tecrübem ile sizin gibi başlangıç için spin takımı yapacak olsam bütçemi arttırıp yapmaya çalışırım. Eğer mümkün değilse de revenger yerine daha sağlam olduğuna inandığım ryobi ranmi alırdım. (Tamamen kendi düşüncem yönlendirmek istemem) İnceleme videoları mevcut. Fikir oluşması açısından izleyebilirsiniz. Hangisi aklınıza yatarsa..
aklıma yattı o zaman fiyatlar çok iyi çünkü lakin son bir sorum olacak fiyata vergi de ekliyor ama gümrükte kalırmı?

Birde shimano buldum bir tane bu nasıldır

(link)

aklıma yattı o zaman fiyatlar çok iyi çünkü lakin son bir sorum olacak fiyata vergi de ekliyor ama gümrükte kalırmı?

Birde shimano buldum bir tane bu nasıldır

(link)

Bunlar orjinal Shimano değil biliyorsunuz değil mi? Replika ürünler.

Back