okuma azeros makina hakkında görüşleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreersoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emreersoz

Aktif Üye
Tepki
102
Ödül
53
iyi geceler arkadaşlar.aşağıda link te yer alan makina hakkında görüşlerinizi rica ediyorum.öncelik jig avında kullanılacak.sitede jig makinaları bölümünde yer alıyor.drag gücü 20 kg olarak verilmiş.fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.şimdiden teşekkürler

(link)

Ben o makinayi kullandim , ilk once okumada ilk defa gordugum ozellikler var makinada cok hosuma gitti ama yuksek devirli oldugu icin bana pek gitmedi bende geri iade ettim

Eline 700 gr al bir iki kere salla anlarsın 😛

Hamdi reis tekneden jig için kullanicam biliyorsun.o kadar önemli olacakmi ağırlık sence .biliyosun diğer makinam salina 10000 .oda ağır

Hamdi reis tekneden jig için kullanicam biliyorsun.o kadar önemli olacakmi ağırlık sence .biliyosun diğer makinam salina 10000 .oda ağır

Acele etme benim malzemeler ile bir deneme yaparsın sonra karar verirsin 😉

Şimdi ne anlatsam boş 😛

Merhabalar , hocam makineyi deneme şansiniz oldumu? Yorumlariniz nelerdir?

bende aynı makineyi surf için düşünüyorum ama karar veremedim. 4.2 m surf kamışla beraber uygun olurmu acaba?

Hocam makinanın kafa yapısı gereği surftan daha çok tekneden av için ideal gibi geliyor. Uzak mesafe atışlarda sıkıntılı olabilir belki. Ama ısrarla kullanan ustalardan yorumlarını bekliyorum acil olarak.

Back