BurakBaldiran
Aktif Üye
Antalyada sabah suyunda shore jigging yaparken merada yasadigim bir olay sonrasinda bu makinayi almanin zamaninin geldigini anlayip gidip almis bulunmaktayim 😀 bir hayirli olsununuzu aliriz efenim 🙂 olaya gelince anlatayim simdi ben catana 4000 kullaniyordum Savage Gear MPP 90 atarli kamisimda. Nasil olsa bana nerden denk gelecek buyuk balik bu makina kurtarir diyerekten shimano catana 4000 i zevkle kullaniyodum isimi gorur diyordum ta ki bu olaya kadar 🙂 saat 06.15 gibi falandi 40gramlik jig'i atip atıp cekiyordum. Bianda benim kalama bir gitmeye basladi ki anlatamam. Kalamayi once hafiften siktim ama mubarek durmadi goturdu bir sure daha. Tahmini 100metre ipi goturmustur. Sonrasinda pompalaya pompalaya sarayim dedim ve kalamayi siktim bir miktar daha. Lakin makinanin kol donmuyordu ve pompalarken bosalan kismi bile ufak ufak sarabiliyordum. Bu sekilde 25 30 dk ugrastim sonrasinda ip birden bosaldi... Sonuc olarak hakkaten nerde neyin vuracagi belli olmuyormus... belki sabah elimde bu makina olsa simdi burda balik pozu paylasiyor olacaktim 😀 neyse hersey nasip kismet. Bunuda aldim ya artik oyle bi balikta vurmaz sansima 😀