Okuma Carbonite Pro 4,20

sert aksiyonlu bir kamış kullanan kişiler gayet memnun taşıma sıkıntısıda yok
bnde vardı bır tane bn gonderdım sımdı okumanın savant aldım 200-250 atar bugun denemesını yapacam

cengız balıkcılık subesıne bence gıdıp bakıpta almanız daha ıyı olur abıler cunku ınternete fıyat agırlıgı cok bır kamıs ınternete 200 se orda 150 felan bnee kacırmayın her zaman onerım ve her zamn ıyı malları vardır

RASGELE

Akif arkadaşım mrb şurda spider var (link)
Ama 160- 170 gr da bayılıyor diyorlar ancak bu kamış
stilde atış sekli ile performans sunuyor. tanıtım videosu
istavrite yemliye bence on numara ama daha az kurşunla kendi kullandığım 300 tl bandında hafif titanium spire 160 gr tek geçerim mükemmel kamış bizim buralar ( Kartal ) için .
Bende almadan çok kurçaladım bu işleri ve sonunda imkan dahilinde ayrı ayrı takım oluşturdum bir kamış hariç ikinci el aldım
Son olarak arada atarım dediğin ağırlıklarla ve yemlide diğer forumlarda okduğum kadarıyla salina üç parcalı yı yemlide de kullanıyorlar hassasiyet anlamında kesinlikle ip kullanmak şartı ile . ve Bunun atış stilimize baş üstü omuz üstü tabiriyle iyi performansı var
ama 100 - 125 gr altında atış vermez ona göre iyi düşün .
Sorduğun okuma pro yu hiç beğenmemişler okuduğum yazılarda tam bir tabiri caizse takoz ibareleri mevcut.
Artı captain cast strong 1525 kamışı da hafif bir kamış atar ağırlığına değerlendirebilirsin 410 gr.
Sizin yerinizde olsam ağır atarlı ve hafif yemli çapari için 2 ci el temiz iki kamış alırdım rastgele🙂

ben yüzük kısmı resimdeki gibi olan kamışları tercih ediyorum. carbolite kamışın yüzük kısmı hoşuma gitmedi. tabi kullanmadım kullanan da tanımıyorum iyi kamış olabilir. benim zaten artık surfle pek alakam kalmadı 😀
upload_2016-10-7_13-38-55.png

ben yüzük kısmı resimdeki gibi olan kamışları tercih ediyorum. carbolite kamışın yüzük kısmı hoşuma gitmedi. tabi kullanmadım kullanan da tanımıyorum iyi kamış olabilir. benim zaten artık surfle pek alakam kalmadı 😀
45193 dosyayı görüntüle
bende arada bir gidiyorum zaten abi. üzmesin yeter fazla bir aksiyon aradığım yok zaten.

İkinci el bolumundeki spider surf temiz diyor gorusun bence sizi yemlidede caparidede uzmez yeri gelir kursun arkasi bile yaparsiniz 350 gr yada 335 gr olmasi lazim kamisin

Ben yıllardır Carbonite hem 390 hemde 420 kullanıyorum. Tabiki daha iyi kamışlar var. Ama kapalı boyu uzun olmadığı için üzmüyor yormuyor. Kapalı uzun boydan rahatsız olanlara şiddetle tavsiye edilir.

360 80-150 olan carbonit kamisi beklemeli ve istavrit avlari icin aldim.. Oldukca iyi ve hassasiyeti cok yuksek.. Fiyat performans urunudur yerinde bakip almanizi tavsiye ederim..

araca sığmıyor diye bende avanger 420 aldım, yarın nasipse deneyeceğim..

Back