OKUMA CEDROS 4.50 mt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gny14
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Gny14

Üye
Tepki
2
Ödül
13
Sadece 1 kere kullandım en ufak bir çizik yoktur istanbul içi elden teslim edilir.şehir dışına kargo alıcıya aittir.istediğim fiyat 285 tl

4O TONS IM 9 CARBON MALZEME
PASLANMAZ FUJİ HALKALAR
FUJİ MAKİNE TAKMA YATAĞI
ÜRÜN AĞIRLIĞI 380 GR.
AKSİYON 150-250

(link)
(link)
(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
özelden mesaj attım.cevap verirseniz sevinirim..

326 TL görünüyor.

(link)

tamam o siteden 2 tane sipariş et ben senden tanesini 350 tl ye alacağım,satışa köstek olmadan önce bi stok durumuna baksaydın verdiğin sitedeki kamışın

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
tamam o siteden 2 tane sipariş et ben senden tanesini 350 tl ye alacağım,satışa köstek olmadan önce bi stok durumuna baksaydın verdiğin sitedeki kamışın

Arkadaşım kızma kimseye, herkes fikrini belirtiyor. Şimdi stokta olmayan sonra gelir, he fiyat değişir mi değişir biraz. Ama stokta olmaması senin fiyatı yüksek tutmana sebep olmamalı. Bak bu sitede daha da düşük fiyata satıyorlar. Stoklarında onların da yok şu an. Ama yılbaşından sonra geleceğini ve fiyatın değişmeyeceğini düşündüklerini söylediler bana telefonda. Biz sadece sıcak fırsatlar gerçekten sıcak olsun biraz diyoruz. Yoksa kimse kimseye köstek olmuyor.

(link)

Arkadaşım kızma kimseye, herkes fikrini belirtiyor. Şimdi stokta olmayan sonra gelir, he fiyat değişir mi değişir biraz. Ama stokta olmaması senin fiyatı yüksek tutmana sebep olmamalı. Bak bu sitede daha da düşük fiyata satıyorlar. Stoklarında onların da yok şu an. Ama yılbaşından sonra geleceğini ve fiyatın değişmeyeceğini düşündüklerini söylediler bana telefonda. Biz sadece sıcak fırsatlar gerçekten sıcak olsun biraz diyoruz. Yoksa kimse kimseye köstek olmuyor.

(link)

bence gayet uygun fiyat sıfırdan tek farkı,dükkanda satılmaması.bazende sıcak fırsatla ölücülüğü karıştırmamak lazım dimi,benim ürünü pahalı bulan arkadaşlar stoklara girmesini bekler ve alırlar tabi o linklerdeki fiyatlar hala gecerli olurmu bilemiyorum

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back