OKUMA CEDROS 4.50 mt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gny14
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
tamam o siteden 2 tane sipariş et ben senden tanesini 350 tl ye alacağım,satışa köstek olmadan önce bi stok durumuna baksaydın verdiğin sitedeki kamışın

bence gayet uygun fiyat sıfırdan tek farkı,dükkanda satılmaması.bazende sıcak fırsatla ölücülüğü karıştırmamak lazım dimi,benim ürünü pahalı bulan arkadaşlar stoklara girmesini bekler ve alırlar tabi o linklerdeki fiyatlar hala gecerli olurmu bilemiyorum

Merhaba,
Öncelikle hayırlı satışlar,bazı şeyleri birbirinden ayırmak lazım,kimse kimseden fırsatcılık,yani sizin tabirinizle (Ölücülük)yapmaya haddi yok,bir tarafda satan,diğer yanda almak isteyenler olur,kimsede kimseye zorla satma-alma durumu olmaz/olamaz.

Hal böyleyken sitenin genel kaide kuralı sıcak fırsatlarda satmak istediğiniz şey gerçekden sıcak fırsat kriterine uyacak durumdaysa ilan açılır ve izin verilir.

Sizin ürününüze laf söyleyen yok sanırım,temizlik açısından da eminim mağazadaki jilatinli ürünlerden de farkı yoktur,lakin sıcak fırsat olduğuna önce kendiniz ikna olun,bu sitenin bu ilanlara ihtiyacı yoktur öze bakacak olursanız,hatta bu ilan başlığı bir ara kapatılacaktı sırf bu tartışma veya yanlış anlaşılmalar karşısında.

Bu vesileyle yazdıklarımı hoş görüyle ve anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum.
iyi forumlar.

Arkadaşım kızma kimseye, herkes fikrini belirtiyor. Şimdi stokta olmayan sonra gelir, he fiyat değişir mi değişir biraz. Ama stokta olmaması senin fiyatı yüksek tutmana sebep olmamalı. Bak bu sitede daha da düşük fiyata satıyorlar. Stoklarında onların da yok şu an. Ama yılbaşından sonra geleceğini ve fiyatın değişmeyeceğini düşündüklerini söylediler bana telefonda. Biz sadece sıcak fırsatlar gerçekten sıcak olsun biraz diyoruz. Yoksa kimse kimseye köstek olmuyor.

(link)

Sahabattin merhaba,
verdiğin link'deki firmayı aradım teleskopik 15-20 gün içende geleceğini,ve 250.tl fiyatın güncel olduğunu ifade etti,elinde aynı kamışın 3 parça olanı olduğunu fiyatının 320.tl olduğunu söyledi,pazarlık sormadım bile,sende tahmin edersinki bunu alacağım desem nakit 300.tl ye çok rahat alabileceğimdir.

Tekrar etmekde fayda var,bunları buralarda yazmaz ve tartışmazsak örnek teşkil etmez,sıcak fırsat olması için mağaza fiyatının 10-20 tl altına değil,sıcak fırsat olabilecek şekilde satılmasıdır,eğer ben bunu ölü fiyatına veremem derseniz sahibinden.com gibi bir sürü site var,buralarda değerlendirmek daha akıllıca.

Sahabattin merhaba,
verdiğin link'deki firmayı aradım teleskopik 15-20 gün içende geleceğini,ve 250.tl fiyatın güncel olduğunu ifade etti,elinde aynı kamışın 3 parça olanı olduğunu fiyatının 320.tl olduğunu söyledi,pazarlık sormadım bile,sende tahmin edersinki bunu alacağım desem nakit 300.tl ye çok rahat alabileceğimdir.

Tekrar etmekde fayda var,bunları buralarda yazmaz ve tartışmazsak örnek teşkil etmez,sıcak fırsat olması için mağaza fiyatının 10-20 tl altına değil,sıcak fırsat olabilecek şekilde satılmasıdır,eğer ben bunu ölü fiyatına veremem derseniz sahibinden.com gibi bir sürü site var,buralarda değerlendirmek daha akıllıca.

Aynı şeyleri bana da söylediler telefonda Mustafa Abi. Yeni gelenin de fiyatı olsun olsun maksimum 300 TL olsun. Benim amacım kimsenin satışını baltalamak değil. Ama dediğin gibi sıcaksa sıcak olsun. Eski sitemiz sırf bu sıcak fırsatlar yüzünden kapanmıştı hatırlarsan. 🙁

İlanım sıcak fırsat kriterine uyacak durumda değil ise siteden ilanımı kaldıra bilirsiniz sorun değil ama sizin söylediklerinizden şu anlaşılıyorki burası satış bölümü değil cüzi bir miktara yardımlaşma formu.ben fiyat olarak 50 tl istesem bu kamışa, kimse beni piyasanın çok çok altında satıyorsun diye uyarmaz.ama fiyat pahalı olunca çoğu kişi sıfırı şu kadar ikinci ele göre pahalı değilmi der.

İlanım sıcak fırsat kriterine uyacak durumda değil ise siteden ilanımı kaldıra bilirsiniz sorun değil ama sizin söylediklerinizden şu anlaşılıyorki burası satış bölümü değil cüzi bir miktara yardımlaşma formu.ben fiyat olarak 50 tl istesem bu kamışa, kimse beni piyasanın çok çok altında satıyorsun diye uyarmaz.ama fiyat pahalı olunca çoğu kişi sıfırı şu kadar ikinci ele göre pahalı değilmi der.

Tabii ki bunu der, hepimiz deriz.
Bölümüğn adı sıcak fırsatlar ve ikinci el. İkinci el demek ürün ne kadar yeni olursa olsun kullanılmış demektir ve kullanılmış ürünlerin fiyatları da ona göre düşüktür.

Burası ticaret alanı değil sizin de dediğiniz gibi yardımlaşma alanıdır.
Benim işime yaramayan ürünün makul bir fiyata işine yarayacak olana gitmesidir.

Eski ilanlara bakarsanız örnekleri çoktur.

Aksi halde sizin ürübn satmanıza aracılık eden birçok site mevcuttur.

(link)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back