hunter
Daimi Üye
tamam o siteden 2 tane sipariş et ben senden tanesini 350 tl ye alacağım,satışa köstek olmadan önce bi stok durumuna baksaydın verdiğin sitedeki kamışın
bence gayet uygun fiyat sıfırdan tek farkı,dükkanda satılmaması.bazende sıcak fırsatla ölücülüğü karıştırmamak lazım dimi,benim ürünü pahalı bulan arkadaşlar stoklara girmesini bekler ve alırlar tabi o linklerdeki fiyatlar hala gecerli olurmu bilemiyorum
Merhaba,
Öncelikle hayırlı satışlar,bazı şeyleri birbirinden ayırmak lazım,kimse kimseden fırsatcılık,yani sizin tabirinizle (Ölücülük)yapmaya haddi yok,bir tarafda satan,diğer yanda almak isteyenler olur,kimsede kimseye zorla satma-alma durumu olmaz/olamaz.
Hal böyleyken sitenin genel kaide kuralı sıcak fırsatlarda satmak istediğiniz şey gerçekden sıcak fırsat kriterine uyacak durumdaysa ilan açılır ve izin verilir.
Sizin ürününüze laf söyleyen yok sanırım,temizlik açısından da eminim mağazadaki jilatinli ürünlerden de farkı yoktur,lakin sıcak fırsat olduğuna önce kendiniz ikna olun,bu sitenin bu ilanlara ihtiyacı yoktur öze bakacak olursanız,hatta bu ilan başlığı bir ara kapatılacaktı sırf bu tartışma veya yanlış anlaşılmalar karşısında.
Bu vesileyle yazdıklarımı hoş görüyle ve anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum.
iyi forumlar.