Okuma ceymar 10 deneyimlerinizi merak ediyorum.

İsco5034

Üye
Tepki
11
Ödül
13
Okuma Ceymar 10 makine kullanan veya daha önceden kullanmış hobidaşlar deneyimlerinden bahsedebilirmi. Yedek makine olarak hafifliği ve düşük sarım olması sebebiyle almayı düşünüyorum. Ancak ip kullanımında kuş gözü ip sarım kalitesi gibi konularda sorun yaşayan kişiler ile konuştum. Siz kendi deneyimlerinizi anlatabilir misiniz ?

LRF'de kullanıyorum oldukça memnunum. İp kullanımınında hiçbir sorun yaşamadım.

10 numara makinadır, sattığıma pişmanım.Daha sonra spin için 25’ini aldım, ondanda memnunum. Geçen hafta SG6 Savage Gear 1000’lik inceleme şansım oldu, Ceymar’ı net tercih ederim net. Pişman olmazsınız fiyat performans makinesi. Çift kafa olması da cabası.

F/P ürünüdür, Tuzlu su kullanımına uygun değildir. Yoğun kullanımda kol bağlantı noktaları kopuyor ve rulmanları paslanıyor. Garantili olduğu için + puanı var. Ücretsiz değiştiriyorlar. İp kullanımında bir sıkıntı yaşamadım ben. Lrf'de sizi üzmez düşüncesindeyim.

F/P ürünüdür, Tuzlu su kullanımına uygun değildir. Yoğun kullanımda kol bağlantı noktaları kopuyor ve rulmanları paslanıyor. Garantili olduğu için + puanı var. Ücretsiz değiştiriyorlar. İp kullanımında bir sıkıntı yaşamadım ben. Lrf'de sizi üzmez düşüncesindeyim.
Ben tuzlu suda kullanacaktım. Uygun olmazmı diyorsunuz o zaman.

Diğerlerine göre ekonomik makineler bunlar. Fazla bir şey beklememek lazım. Tuzlu suya dayanıklı (Sw) makineler şu sıralar el yakıyor.
İp olarak Remixon Fusion x4 kullandım.

10 numara makinadır, sattığıma pişmanım.Daha sonra spin için 25’ini aldım, ondanda memnunum. Geçen hafta SG6 Savage Gear 1000’lik inceleme şansım oldu, Ceymar’ı net tercih ederim net. Pişman olmazsınız fiyat performans makinesi. Çift kafa olması da cabası.

Hocam selamlar, sg6 1000'de eksik gördüğünüz yada hoşunuza gimeyen yönler neler? ben light spinde sg6 2500 kullanıyorum, makineden o kadar memnun kaldım ki lrf'de de exceler 1000'i ilana koyup sg6 1000 almaya karar verdim.

Sg6 ve sg8 Okuma'ya göre üst seviye bir makine. Ben konu dağılmasın diye o yoruma cevap vermedim.

Back