Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma ceymar 10 deneyimlerinizi merak ediyorum.

İsco5034

Üye
Adı
İsmail
Diğerlerine göre ekonomik makineler bunlar. Fazla bir şey beklememek lazım. Tuzlu suya dayanıklı (Sw) makineler şu sıralar el yakıyor.
İp olarak Remixon Fusion x4 kullandım.
Çok birşey beklemiyorum. Bu ağırlıkta ve düşük sarımdaki makine bulmak zor. Onlarda çok pahalı bu fiyatta tek gibi. Temizde bakarım serviside var avantajlı duruyor.

Faryalı

Daimi Üye
Rica ederim. Sg8 kullanıcısı olarak gayet memnunum. Uzun kullanımda sorun çıkarmadığı takdirde Daiwa ve Shimano'nun bir çok makinesinin yerini alır diye düşünüyorum.

balikciali

Aktif Üye
Adı
Ali V.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hangi kamış ve ip ile kullandınız acaba.
Fujin Salty Rugger 0.8-10 kamış + Kendo 0.06mm 4x ip ile kullanıyorum. 2 yıldır denizde genelde istavrit, ispari ağırlıklı avlarda kullanıyorum. F/P ve takım dengesi olarak oldukça memnunum. Daha önce Captain 0.8 - 8 kamış ile de uzun süre farklı avlarda kullandım. Zaten spinde 4000lik olanından memnun olduğum için almıştım.

İsco5034

Üye
Adı
İsmail
Fujin Salty Rugger 0.8-10 kamış + Kendo 0.06mm 4x ip ile kullanıyorum. 2 yıldır denizde genelde istavrit, ispari ağırlıklı avlarda kullanıyorum. F/P ve takım dengesi olarak oldukça memnunum. Daha önce Captain 0.8 - 8 kamış ile de uzun süre farklı avlarda kullandım. Zaten spinde 4000lik olanından memnun olduğum için almıştım.
saolun cevap için.

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
Hocam selamlar, sg6 1000'de eksik gördüğünüz yada hoşunuza gimeyen yönler neler? ben light spinde sg6 2500 kullanıyorum, makineden o kadar memnun kaldım ki lrf'de de exceler 1000'i ilana koyup sg6 1000 almaya karar verdim.
Sap kısmı hoşuma gitmedi, birde o fiyatta makinanın 180 gr’lar civarında olmasını beklerdim.Kamışa bağlantı kısmı carbon bazlı diyor ama hissiyatı çok hoşuma gitmedi. Makine kötümü hayır ama Ceymar’ın 2 katı eder mi, bence değil.1000 lira olsa fiyatı evet ama 2 katlık fiyat farkı var.