Okuma ceymar 25

Totalde 3 spin kamışınız varsa ve light spin (5-20 atarli) tarzina uyan bir kamış da varsa 25 lik ceymarla kullanabilirsiniz.. 🙂
Demek kstediginizi anladim shimano degilde okumalar 7 35 atarli olur die dusunuyorum??

Artık zevkinize kalmış.. 🙂 eger o atar aralığında veya yakın kamış varsa daha düşük atarli bir kamış edinebilirsiniz.. 5-20 gr atarli gibi lrf nin bir üstü atarda kademe kademe giderseniz işiniz daha kolaylaşır sahteleri de buna göre edinirsiniz.. 🙂

Artık zevkinize kalmış.. 🙂 eger o atar aralığında veya yakın kamış varsa daha düşük atarli bir kamış edinebilirsiniz.. 5-20 gr atarli gibi lrf nin bir üstü atarda kademe kademe giderseniz işiniz daha kolaylaşır sahteleri de buna göre edinirsiniz.. 🙂
Tskler bilgi icin

Yedek kafa spin için, 0.14 ip misina sarılı. Ana kafada ise LRF için 0.074 ip sarılı. Bugüne kadar hiç üzmedi beni. Geçmiş raporlarımdaki turnalar bu makineyle zorlanmadan alınmıştır. DSC_0953-01.jpeg

Okuma dead ringer 2 12gr 210cm
Okuma ceymar 25
Lrf yapmaya karar verdim ve bu takimi aldim. Ceymar icin yedek kafa alip spinde yapmak istiyorum tavsiye edermisiniz??
Bende Tatlı suda kullanıyorum ceymar 25 den fiyat performans olarak memnunum ceymar 25 metal yedek kafa bulabilirseniz bulduğunuz yeri paylaşabilirmisiniz ben bulamadım..Teşekkür ederim..

Bende Tatlı suda kullanıyorum ceymar 25 den fiyat performans olarak memnunum ceymar 25 metal yedek kafa bulabilirseniz bulduğunuz yeri paylaşabilirmisiniz ben bulamadım..Teşekkür ederim..
Saolasin bilgi icin. Insallah buldugum vakit haberdar edecegim

Back