Vsystem gagalı sahte kamışı su üstü sahteler 12gr civarından yuksek degilse aksiyon veremezsiniz.birde uzağa atmak acısından makine ağzı atışta kolay salıma uygun olan hangisi yani ikili ile daha uzağa atabilirim?
Helios ise çok daha tok ve sahtelere daha hakim oldugunuz bir kamış.Vsystem gagalı sahte kamışı su üstü sahteler 12gr civarından yuksek degilse aksiyon veremezsiniz.
Helios biraz sert diyordu kullanıcıları ama v system tam tersine baya bir esnek. 15 gram altı sahte atıyorsan helios çok iyi randıman vermez diye düşünüyorum.Atacağın gramajları iyi hesaplamakta fayda var. 7-28 Okuma kamıştan 10-35 Daiwa legalis kamışa geçtim baya sert geldi 3-5 gramdan birşey olmaz diyordum oluyormuş tabi avndıkça el alışır ama..İmkanın varsa deneyerek al..Ağır sahte atmayacaksan silikon ve 10-12 gram su üstüler atacaksan yüksek atar alma hiçselamlar ve hayırlı kandiller abiler
iki makine arasında kalmıştım bende burayı bulduğum süper oldu fakat bu seferde aklım kamış konusunda karıstı ben okuma v system 2.40 10-40 atar düşünüyordum ama bu helios demnmesi benim aklımı karıştırdı v sitemle , helios arasındaki fark nedir ?
İşte işin kötü tarafı çok fazla avlanan görmüyorum burda ve ilk deneyimim olacak dip kismin kayalık olduğunu biliyorum o yüzden çok dalan sahteler kullanamam fakat az dalan ve su ustüler kullanacağım 10 Gr ler olduğu gibi daha ağirlarida olacaktır muhtemelen şimdi 10-40 atarlı kamıştan 10 grlik bir sahte de istediğimiz aksiyonu alamaz miyizHelios biraz sert diyordu kullanıcıları ama v system tam tersine baya bir esnek. 15 gram altı sahte atıyorsan helios çok iyi randıman vermez diye düşünüyorum.Atacağın gramajları iyi hesaplamakta fayda var. 7-28 Okuma kamıştan 10-35 Daiwa legalis kamışa geçtim baya sert geldi 3-5 gramdan birşey olmaz diyordum oluyormuş tabi avndıkça el alışır ama..İmkanın varsa deneyerek al..Ağır sahte atmayacaksan silikon ve 10-12 gram su üstüler atacaksan yüksek atar alma hiç
Abi yapma gözünü seveyim tam yeni karar veriyorum kafa uçacak yine 😀V system guzel bir kamis ama daiwa legalis seabass 14.42 fiyatlari ayni bak derim atis erimi vs kiyaslayamazsin vsystemle
Bence ikinci el daha iyi bir makina derimMerhaba arkadaşlar , legalis seabass 14-42 kamışı hangi makine ile kombine etmek gerek ? aliexpress monster v8 ip ve aliexpres sahteleri kullanacağım işi kapana kadar. Ceymar 40 mı shimano catana 40 mı ? Ya da biraz daha bekleyip daiwa ninja 3000A mı alayım ? Ya da , grubun sıcak fırsatlar kısmına güzel ürünler düşüyor bazen onu mu beklesem ?