Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma ceymar 65 hakkinda.

Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar okuma ceymar 65 kullanan arkadaslar varmi bu makineyi surf casting tarzi avlarda kullanabilirmiyiz sizce nasil olur veya kullananlar varmidir.
Bizi biraz bilgilendirirmisiniz simdiden tesekkurler.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
55 olanini beklemeli avlarda kullaniyorum, 65 olani bana cok buyuk geldi, aralarinda boyut olarak baya fark var.. Siz nerede avlanacaksiniz ve hedef baliginiz nedir?

Kan Grubu
A Rh Pozitif
Surf casting tarzi dalgali havalarda beklemeli avlarda kullanicam hedef balik levrek karakulak cipura sargoz vs.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
65ligini kullanmadigim icin yorum yapamam ama bende ilk basta 65lik almak icin gitmistim, boyut farkini gorunce 55ligin daha uygun oldugunu anladim.. Yerinde bakmanizi ve ona gore karar vermenizi oneririm..

Kan Grubu
A Rh Pozitif
65ligini kullanmadigim icin yorum yapamam ama bende ilk basta 65lik almak icin gitmistim, boyut farkini gorunce 55ligin daha uygun oldugunu anladim.. Yerinde bakmanizi ve ona gore karar vermenizi oneririm..
Tesekkur ederim yarin gidip incelemek daha iyi olucak gibi

egerdag

Yeni Üye
Adı
Egemen
Beklemeli avlarda ceymar 65 kullanmış olduğum makinelerden. Biraz büyük ve ağır ancak beklemeli avda kullanılacak olması sebebiyle bunun sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Büyük olmasının yanında gayet güçlü bir makine, ekipmanlar sağlam ise ne takılırsa söker alır. Ayrıca topuz kola sahip olması tercih sebeplerim arasında yer alıyordu. İlave olarak 300mt. 0.30 mm misinayı tam olarak alıyor.

Saygılar.

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Geçen hafta aldım. Boğazda surf takım ile kullanıyorum. Fiyat-performans mükemmel. Dün yaklaşık 1 kiloluk palamutu zorlanmadan aldım. Notu da ondan sonra verdim. Tavsiye ediyorum.

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yaban store da uğur bey var. Balıkçılık işlerinde uzman. Bana o tavsiye etmişti. Makine görüntüsü ile güven veriyor zaten. Ergonomik ve yormuyor. Ryobi ecusima 8000 vi de iyi dediler ben okumayı tercih ettim. İyi akşamlar.