Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma ceymar 65 mi ryobi 8000 vi mi?

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ceymar 55 için 181 tl yazmış sitesinde. Muhtemelen 65 için 210-220 olur.

B

BS Okuru

Misafir
Sadece bir kez at-cek yapmisligim var ama kalite/fiyatina gore ceymar 65 in iyi bir makina oldugunu duydum,
Genel olarak okuma makinalarin yuzuk probleminin goz onune almanizi oneririm ip cok saglikli olmaz gibime geliyor,
Tavsiyem urunu distribütör Cengiz balikciliktan almanizdir,
Musteri memnuniyeti ve satis sonrasi ilgi alakasini hicbir yerde bulamazsiniz,
Saygilar

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sadece bir kez at-cek yapmisligim var ama kalite/fiyatina gore ceymar 65 in iyi bir makina oldugunu duydum,
Genel olarak okuma makinalarin yuzuk probleminin goz onune almanizi oneririm ip cok saglikli olmaz gibime geliyor,
Tavsiyem urunu distribütör Cengiz balikciliktan almanizdir,
Musteri memnuniyeti ve satis sonrasi ilgi alakasini hicbir yerde bulamazsiniz,
Saygilar
Tskler..

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SpinnerX

Yeni Üye
Ben de Ceymar 55 ile Ryobi 4000VI arasında kalmıştım. İkisini de deneme fırsatım oldu. Net bir şekilde Ryobi nin farkını hissettim. Deneme fırsatı bulursanız deneyip öyle kararınızı verin derim.

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kullanım yeri İstanbul boğazı olacak. Malum her attığımızda balık gelmiyor malesef ama akıntı ve 185-200 arası kurşunla çalışınca makine ve kamış zorluyor. Bütçemize göre en uygun ve kalitelisini arıyoruz. Okuma kullanıcı yorumları daha iyi geldi bana. Fikirler için teşekkürler.

B

BS Okuru

Misafir
Ryobi tt(ap) power okuma makinalarindan guc,sarim,tur sayisi acisindan cok daha iyidir lakin fiyata bakarsaniz daha uygun ceymar,
Secim sizin...
Ben sahsen Cengiz balikciligi cok sevmeme ve guvenmeme ragmen kalitesine guvendigim ryobi tt power 8000 alirdim,
Rastgelsin

Bluefish01

Üye
200gr kursun kullaniyorsaniz kesinlikle ryobi derim bende ceymar 40 vardi at cek icin kullaniyordum biraz agirlik binince guven vermiyordu ama ryobi ecusima surf var bende gerek sarimi gerek elinize aldiginizdaki saglamlik hissi bana ryobi dedirtiyor ki ryobi ecusima trde efsane olmus bir makinedir deneme firsatiniz varsa ikisinide deneyin derim

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okuma ceymar 65 i 200 TL'ye yaban stordan aldım. Misina 300 mt. 0.30 sarsam surf için yeterli olur mu

egerdag

Yeni Üye
Adı
Egemen
Öncelikle hayırlı olsun. Her iki makineye de sahibim ve kıyıdan beklemeli avlarda kullanıyorum, çok memnun olduğumu belirteyim.

Ceymar 65, Ryobi 8000'e göre biraz daha güçlü ve güven veren bir makine, hani traktör gibi derler ya aynen öyle ancak ağırlığı biraz fazla. Ryobi ise sarım olarak daha güzel akıyor ve malzeme kalitesi olarak sanki bir tık önde gibi, tabi ki bu benim şahsi görüşüm :) Ama söylediğim gibi her iki makineden de çok memnunum.

Ceymar makinede 0.30 Trabucco T-Force Super Iso 300 mt. sarılı ve makarayı tam doldurdu, taşma yapmadı.

Avınız bol olsun, saygılar.

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok teşekkürler bende lineeffe xtreme saltwater 0.30 sardım tam geldi. Makina güzel ve sağlam duruyor yarın deneyeceğim. Herkese rastgele