Okuma ceymar c 40 Hk.

Erdoğan bey öncelikli olarak geçmiş olsun bir önceki makineniz için üzüldüm Ceymar 40 için acemi olan birisi olarak yorumda bulunuyorum fiyat performans açısından gayet güzel bir makine ama ustalardan da olumlu olumsuz yorumlar gelecektir umarım. Birde düşünürseniz Okumanın yeni ürünü çıkmış İnspira 40-50-60' lık olan modelleri varmış geçenlerde sosyal medyada görmüştüm biraz özelliklerini inceleyince kayda değer bir ürün gibi görünüyor. Tekrardan geçmiş olsun yeni makineniz şimdiden hayırlı olsun.

erdoğan kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun çok dikkat etmemiz gereken ciddi bir iş yapıyoruz allah korumuş sadece makineni kaybetmişsin şükret
makine konusuna gelirsek 100 tl ye sıfırını bulabiliyorsan kaçırma hemen a derim benim elimde yedek olsun diye aldığım hiç kullanmadığım sıfır bir adet okuma ceymar 40 makine var karar verir de bu makineyi alacağım dersen 120 tl ye verebilirim aklında bulunsun kardeşim bol trofeli avlar dilerim hayırlı günler

Geçen indirim 110 liraya falan almıştım 40 kafa olanı ama makinadaki delikler hoşuma gitmedi yıkarken kullanırken içine her türlü olay kaçar uzun vadede görürüz ilk izlenim olarak misina boşaltması güzel Dead ringera göre % 25 daha uzağa atıyorum rahat bırakıyor kendini.

bendede var shimano catana ile kiombine ettim geyet güzel makina çekeri rahat içiniz rahat alabilirsiniz çok büyük poşetleri çekmişliğim var zorlanmadan 🙂

Okuma makineleri her zaman beni korkutmuştur . Kolay kolay almam ama ceymar fiyat performans olarak ağır başarılı ürünlerden biri . 2 ,3 kilo arası bir mığrıyı akıntıda rahatça çektiğini gördüm . 100 150 tlye bence kaçmaz bende sırf yedekte dursun diye almayı planlıyorum.

Back