Okuma ceymar cxt-65 surf makine için surf olta önerisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dgkndmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elettra dusuncem var pesindeyim alacagim yakinda maasi alinca 100 gr olanindan. Fuji halka ve fuji yatak olmasi ayri avantaj. Kullanan forumdan bir kac arkadas beklemeli yemli icin oldukta hassas oldugunu(180gr) belirtmis. Bakmanizi tavsiye ederim. Sizin butcenize denk bir kamis.

peki Okuma Carbolite iş yapar mı ? 80-150 gr. atar diye okudum boğazda sıkıntı yaratır mı yoksa yeterli olur mu ?

sanmam.bu kamış bende var.en fazla 125 attım.onda da kamış nerdeyse kırılacaktı.abanma ve daha ağır atışlarda paramparça olabilir.daha yüksek atarlı bakın.

Merhabalar ,

Okuma Ceymar Cxt-65 Surf Makine siparişini n11.com sitesinden verdim Cengiz Balıkçılığı aradığımda ürünün Ocak ortası yada sonu gibi geleceğini söyledi. Şimdi bu makine için kamış almak istiyorum nasıl bir kamış önerirsiniz boğaz kullanımı için ? ve nasıl bir misina almalıyım ?

Hocam boğaz için demişsiniz ama ne tür avlanacağınızı yazmamışsınız.
Kurşun arkası için salina 3 parça iyidir ama sarımda öne basar ve yorar sizi. 5-6 atışta bir dinlenmek istersiniz.
Bunun yanında çapari ve yemlide de kullanayım derseniz salina burada sağır kalır.
Çok amaçlı bir kullanım için ben okuma avenger kamışı öneririm.
Bunun yanında yeni seri rtx ve ceymar kamışlara da bakabilirsiniz.

Hocam boğaz için demişsiniz ama ne tür avlanacağınızı yazmamışsınız.
Kurşun arkası için salina 3 parça iyidir ama sarımda öne basar ve yorar sizi. 5-6 atışta bir dinlenmek istersiniz.
Bunun yanında çapari ve yemlide de kullanayım derseniz salina burada sağır kalır.
Çok amaçlı bir kullanım için ben okuma avenger kamışı öneririm.
Bunun yanında yeni seri rtx ve ceymar kamışlara da bakabilirsiniz.
Şuan sadece İstavrit ve Çinekop avlanıcam.

Back