Okuma ceymar spin ufr 9′ 270cm 10-40g spin kamışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mstfkmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mstfkmr

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
mersin ilinde sahilden at çek yapmak için max 200 tl civarı 10 40 kamış önerisi olan var mı acaba teşekkürler...

bu kamışı önerirmisiniz...
(link)

mersin ilinde sahilden at çek yapmak için max 200 tl civarı 10 40 kamış önerisi olan var mı acaba teşekkürler...

bu kamışı önerirmisiniz...
(link)
Ceymar kamış güzel dengeli olmuş ve urf uç da ayri avantaj. Sert aksiyon isterseniz ama salina derim. Seçim size kalmis ben olsam ceymarı alırım daha dengeli salinaya gore

Sert aksiyon konusunu biraz anlatır mısınız.
Aksiyon sertken popper tarzı su üstü sahtelere hakimiyet artıyor. Daha rahat aksiyonu verebiliyorsunuz. Fakat bu kamışlar "genellikle" daha sıkı karbon liflerinden imal oldugu için ağır oluyorlar bu da uzun süre atçekte gagali normal tip sahtelerde aksiyon ritmi ve el yorgunlugu konusunda dez avantaj oluşturuyor. Bu yüzden su üstü mu yoksa gagalı sahte mi kullanacağınıza karar vermeniz gerekmekte. Eğer yine 20 gr üstü popper tarzda su üstü sahte kullanmayacaksaniz ceymar alın rahat edersiniz veya v system alın.

Aksiyon sertken popper tarzı su üstü sahtelere hakimiyet artıyor. Daha rahat aksiyonu verebiliyorsunuz. Fakat bu kamışlar "genellikle" daha sıkı karbon liflerinden imal oldugu için ağır oluyorlar bu da uzun süre atçekte gagali normal tip sahtelerde aksiyon ritmi ve el yorgunlugu konusunda dez avantaj oluşturuyor. Bu yüzden su üstü mu yoksa gagalı sahte mi kullanacağınıza karar vermeniz gerekmekte. Eğer yine 20 gr üstü popper tarzda su üstü sahte kullanmayacaksaniz ceymar alın rahat edersiniz veya v system alın.

teşekürler

Bu kamış yeni cıktı piyasaya. Bende merak ediyorum. Kullananlar gayet memnun. Halkaları paslanmaz mi acaba ?

okuma salina sea spin 2.40 cm 10-40 yeni aldım.elimde catana da var ama catana 3-21 gr arkadasımızın dediği gibi aksiyon önemli popper gibi su üzeri yemlerde sert aksiyon gerekli yani kamış tutacağımız balığa kullandığımız yeme göre değişmesi gerekli

ML spin kamış ihtiyacım vardı özellikle 10-20gr sahteleri atabilmek adına ve bugün Okuma Ceymar UFR spin 2,70 / 10-40gr atarlısını aldım kendime. Elimde bulunan Daiwa Legalis LT2017 2500 makineyler kombinleyip ilk avdan sonra tecrübelerimi aktarırım.

Dosyalar

• IMAG2644.jpg
    IMAG2644.jpg
    45.8 KB · Okunma: 37
  • IMAG2645.jpg
    IMAG2645.jpg
    30.8 KB · Okunma: 40
  • IMAG2646.jpg
    IMAG2646.jpg
    55.2 KB · Okunma: 42
  • IMAG2647.jpg
    IMAG2647.jpg