Okuma Dead Ringer 210 Cm 2-10 Gr Kamış Istavrit Ve Zargana Için Nasıl?

Tepki
106
Ödül
38
Okuma Dead Ringer 210 CM 2-10 GR Kamış İstavrit ve Zargana için Nasıl?
Öncelikle merhaba, belirtmiş olduğum kamış ile LRF ile balık avına başlayacağım. Odaklı balıklar İstavrit zargana. Fiyatta biraz aşağıda Balza Japone Mix Carbon vardı onu alacaktım ama şimdi aklım buna kaydı. Okuma olunca insanın kafası takılı kalıyor. Sizinde yorumlarınızı alayım dedim. Benim isteğim balık geldiğinde videolarda ki gibi kamış 2 büklüm olsun ve en ufak vuruşları bile hissedebileyim. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum yarın sipariş vereceğim duruma göre. Herkese teşekkürler. İyi forumlar...

Fiyat/Performans olarak gayet iyi bir kamıştır. Tüm serisini kullandım, hala da kullanmaktayım. Hissiyatı gayet yerindedir. Balza Japana da bazuka kılıfı avantajıyla geliyor. 3-15 olanını kullandım, turnada bana mısın demedi. Ama ikisi arasında kaldıysam Okuma'yı seçerdim.

Merhaba,
ben de geçen hafta biraz araştırma yapmıştım kamışlar için,savage gear 2-7 gr ve nomura 1-10 arasında kararsız kaldım,her ikisini de almadan önce denedim ve nomura daha hassasiyetli ve dengeli geldi onu aldım,ringler fujinindi ilgimi çekti,okumanın kamışını denemedim ama makine olarak okuma ceymar 2500 aldım

Merhaba,
ben de geçen hafta biraz araştırma yapmıştım kamışlar için,savage gear 2-7 gr ve nomura 1-10 arasında kararsız kaldım,her ikisini de almadan önce denedim ve nomura daha hassasiyetli ve dengeli geldi onu aldım,ringler fujinindi ilgimi çekti,okumanın kamışını denemedim ama makine olarak okuma ceymar 2500 aldım
Aramiza hos geldiniz.

Back