Efe Can Samsun
Yeni Üye
- Tepki
- 2
- Ödül
- 5
Light spin kamış için aramalara girdim fiyat aralığı ağırlı vs uygun kamışı kullanan varmıdır ?
Enek kamışın avantajı dezavantajı nedir.Bu atar değerlerini tam bilmiyorum ama 0-8 / 2-12 atarlı olanları don lastiği gibi esniyor dedi kullanan bir arkadaşım. Model aynı olunca muhtemelen yapı da aynı olacaktır.
Hedef balığımı belirlemedim ama genellikle göllerde avlanıyoruzKamış tercihleri hedef balıklara göre yapılır. Esnek kamışlar nispeten daha büyük balıklarda tercih edilir ki balığın kafa darbelerini absorbe edebilsin. Tabi ki makbul olan kamışın sadece yük altında geri bir noktadan esnemesidir. Atış esnasında sağı solu ayrı oynayan yani hızlı toplayamayan kamış atış erimini düşürür. Ayrıca aşırı oynak bir kamışa büyük balık bindiğinde kamışı kontrol etmek zorlaşır. Öncelikle hangi balıkları hedeflediğinizi ve bütçenizi belirtirseniz yardım almanız daha kolay olacaktır.
Fuel göl ve turna avı için problem yaratmaz, silikon için yeterli aksiyonuda rahatlıkla sağlar. Sonuçta o fiyat bandındaki ürünlerin kalitesi belli.Hedef balığımı belirlemedim ama genellikle göllerde avlanıyoruz