Okuma helios 1-12/daiwa New legalis 1-12 mi?

MEHMET ALPAY ALKAN

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Arkadaşlar ilk olarak merhaba Silivri bölgesinde avlaniyorum bazen 2-3gram bazende 6/10gram maket,karides oynatmak istiyorum ama bu iki model arasında kararsız kaldim legalisin videosu internet te çok var ama okumanın 1-12sinin yok kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar ilk olarak merhaba Silivri bölgesinde avlaniyorum bazen 2-3gram bazende 6/10gram maket,karides oynatmak istiyorum ama bu iki model arasında kararsız kaldim legalisin videosu internet te çok var ama okumanın 1-12sinin yok kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Helios Air diyorsanız ben kullanıyorum oldukça sert bir kamış diyebilirim. Eskina gibi iri balıklarda ve jig ile Zargana avında oldukça keyif verici balığın bütün hareketlerini elinizde hissettiriyor ama istavrit avında zayıf kalıyor bu atar aralıklarında da normal karşılıyorum. 10gr ağırlığa kadar jig ve kaşık attim mesafeleri güzel ucu çabuk topluyor. Fotoğraftaki parçada kronik sorun var yerinden çıkıyor kullanıma engel değil ama sinir bozucu. Genel olarak güzel kamış ben severek kullanıyorum. Benim gibi dan dun kullanan birisi daha kırmadı
d9ed3467a5506e5cb44fdfee1fb6f975.jpg

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link) bahsettigim kamıs bu hocam bu kullandıgınız kamısın fiyatı nekadar
Sx önceki model Air ise modeli yeni model. Air modeli 3 3.5 civarıdır ama çoğu yerde stok gözükmüyor. Sx lrf hakkında bişey diyemem ama Spin kamışları çok tutuluyor çevremde baya kullanan var ve memnunlar.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadslar peki bu tar bi kamısta ryujinin dog walker ları gıbi 12gram lık maketleri yuzdururken veya atarken problem yasarmıyım

Bu konuyu ben açmak için girdim tesadüfe bak arkadaş benden önce açmış eline sağlık. Ben de heliosun SX 15-45 spini var aşırı memnunum, 10 Gr sahtelere de çok güzel wtd verebiliyorum daha ağır jigleri de rahat atabiliyorum. Erimi aksiyonu hele o sağlamlığı gerçekten harika çok severek kullanıyorum. Şimdi bir lrf kombin yapacağım, helios bildiğim bir kamış sevdiğim bir kamış, legalis de çok tutulan çok övülen bir kamış gönlümden helios geçiyor ama yorumlar kafamı karıştırıyor. En iyi yol gidip kamışı incelemek dedim heliosu bulamadım av bayilerde kullananı da görmedim lrf kamışını. Burdan da bir kullanıcı bulamayacak gibiyiz hocam artık hangimiz önce alırsa o diğerini aydınlatsın 😀

Bu konuyu ben açmak için girdim tesadüfe bak arkadaş benden önce açmış eline sağlık. Ben de heliosun SX 15-45 spini var aşırı memnunum, 10 Gr sahtelere de çok güzel wtd verebiliyorum daha ağır jigleri de rahat atabiliyorum. Erimi aksiyonu hele o sağlamlığı gerçekten harika çok severek kullanıyorum. Şimdi bir lrf kombin yapacağım, helios bildiğim bir kamış sevdiğim bir kamış, legalis de çok tutulan çok övülen bir kamış gönlümden helios geçiyor ama yorumlar kafamı karıştırıyor. En iyi yol gidip kamışı incelemek dedim heliosu bulamadım av bayilerde kullananı da görmedim lrf kamışını. Burdan da bir kullanıcı bulamayacak gibiyiz hocam artık hangimiz önce alırsa o diğerini aydınlatsın 😀
vallahi cok arada kalıyorum hocam boyle bi kamısı nasıl kimse almamıs olabilir farklı gruplarada yazdım kimse geridonus yapmadı

vallahi cok arada kalıyorum hocam boyle bi kamısı nasıl kimse almamıs olabilir farklı gruplarada yazdım kimse geridonus yapmadı
Marmara bölgesindeyseniz ve spin kamışınız varsa Lrf kamışınızı max5-6-7-8 civarlarında alın bence . Neden derseniz düşük gramajli jigheadlerler silikon kullanarak kıyıdan istavrit ispari eşkina mırmır karagöz levrek gibi kıyıdan alabileceğiniz bütün balıklara hitap eder. Kıyıdan marmara da 3-5 gr aralığındaki babyjiglerle ya da silikon karideslerle avlanmaktan öteye geçerseniz başarı oranınızı büyük ölçüde düşürecektir. Zaten yüksek atarlı bir kamışınız var diye söylüyorum tercih sizin tabi araştırmalarıma göre nacizane fikrim

Back