Teşekkürler FurkanHayırlı olsun.
Birol abi bunların içinde spot balıkçılık ta var shimano aspire stokta gözüküyordu bizim abilerle gittim spot balığa adamlara bişey söylüyon cevap vermiyorlar tavirları hiç hoş değil di, bunu yanımızdaki abilerde gördü adamlar doymuş galiba anlamadım onlardan da alışveriş yapmam bedava verseler, anadolu yakasında da ultegrayi buldum fiyatıda güzeldi ama dediğim gibi tavırları hiç hoş değil, eskiden öğle değildi, cengiz balıkçılığa nazımız geçıyor çok ilgililer o kamışa 800 tl para vermiyecem tabi güzel bir fiyatla alacam
a
Hayırlı olsun.
Spot balıkçılıkta aynı durumla geçenlerde makina almaya gittiğimde bende karşılaştım.Adamlar sanki müşteri gelmesini istemiyorlar.Bi ilgisizlik bi tavırlar bi havalar sanki tek balık av malzemesi satan yer onlar..Bende bundan sonra kolay, kolay gideceğimi zannetmem.Bencede cengiz balıkçılık ilgi alaka ve yardımcı olma konusunda on numara.
Kamisi bugun kullandim aksiyonu sert tam istedigim gibi kamisa cok yuklenmedim ama gayet iyiydi uzak erimi kozmetigi ve fuji K halkalari cok guzel yanliz kapali boyu cok uzun geldi bana 10 cm daha uzun olsa ayni boyda olacaz 🙂 bence parasini hak ediyor