OKUMA MAKİNA VE SURF KAMIŞ

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
yokluk işte naparsın 😀

Bu arada rapala kutusu için, aparatları halen daha beklemekteyim. göndermezsen pislik yaparım 😀😀

Kutular senin kölen olsun,Özelden adresini yaz istersen kargo yapayım,ben bir fırsat çıkarsa kendim getiririm diyordum. 🙂

Bu arada ikinci jestimi yapayım bari sana,Ben aradan çekiliyorum ilk hak sahibi olarak,Taze baba'ya jestimiz olsun. 😀

Kutular senin kölen olsun,Özelden adresini yaz istersen kargo yapayım,ben bir fırsat çıkarsa kendim getiririm diyordum. 🙂

Bu arada ikinci jestimi yapayım bari sana,Ben aradan çekiliyorum ilk hak sahibi olarak,Taze baba'ya jestimiz olsun. 😀

Sana ben ne diyim 🙂 Cansın, abim benim.

"Bu da mı gol diil hakim bey" diyesim geldi bunuda kaçırdık desenize işte konulara geç bakmanın cezası alana hayırlı olsun kamış son derece cazipmiş.

Selamlar ,

Okuma kamış ve salina 55 makina satılmıştır. Okuma Octana - 30 spin makina ilanı günceldir.

İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.

baya sıkı bir ihale olacak herhalde 🙂 kardeşim millet bibirne düşmüş yaaa🙂

Okuma Octana - 30 spin makina için özelden mesaj attım Hakan Bey uygun görürse talibim.

baya sıkı bir ihale olacak herhalde 🙂 kardeşim millet bibirne düşmüş yaaa🙂

Gerçekten takımlar çok temiz . BEnim gibi balıkçılık zehiri almış kişilere gitmesi beni mutlu etti.

İlgilenen herkese teşekkür ederim...

Okuma Octana bugün elime geçti çok güzel tertemiz bir makina. Hakana tekrardan teşekkür ediyorum.

tamda istediğim kamıştı tüh kaçırmışım🙁eğerki alan satmak isterse ilk talip benim

Okuma Octana bugün elime geçti çok güzel tertemiz bir makina. Hakana tekrardan teşekkür ediyorum.

Aynı şekilde,

Kamışta bugün bana ulaştı, gayet temiz, sağolsun hakan güzel paketlemiş, sağ sağlim geldi. İlgin için tekrar teşekkür ederim hakan.😉

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back