Okuma raw 2 65 vs ryobi tt power 8000

Arkadaşım 3 hafta önce Aliexpressten Ryobi Fishing King 8000 sipariş verdim. İlan fotoğraflarında geri mandalı görünüyordu fakat bana gelen üründe mandal yoktu.O günün dolar kur'una göre 291 tl ye 26 günde geldi, linkini aşağıya ekleyeceğim. Malum palamut zamanı geldiği için geri göndermeye içim el vermedi kullanmaya başladım 🙂
Artı yönleri ;
Ürün orjinal üst kısmında seri numarası bulunuyor.
Tatmin olmayıp sahilde herkesin ryobi makinesine baktım hiç bir farkı yok.
Okuma kullanan biri olarak söylüyorum, geçekten kuvvetli bir makine.
Benim gibi boğazda kurşun arkası yöntemle avlanıyorsan şiddetle tavsiye ederim
Sarma kolu bana çok rahat geldi.Ayrıca kol da hiç boşluk yok

Eksi Yönleri ;
Okuma makinelerin ip sarımı mükemmel. tt power ve benim fishing kinde dahil olmak üzere ryobi makinelerin çoğu düzgün sarım yapmıyor.Yaklaşık 5 av dır kullanıyorum bir sakıncasını görmedim.
Av yaparken çır çır ır diye ses duyarsın emin ol ryobi serilerinden bir tanesi ''rulman bozuldu beni değiştir'' diye bağırıyordur. bakalım benim kisi ne kadar dayanacak ( Balıkçılarda 25 tl miş, Rulmancılardan 5-10 tl ye temin edebilirsin)
Geri mandalı yok çok de mühim değilmiş alışıyorsun.
Onun dışında pek arıza verdiği söylenmiyor. Verirse de servis ağ'ı biraz zayıfmış. Hele bizimkiler yurtdışı olduğu için ilgilenmek istemeyebilirler.

Şimdilik tecrübelerim bu kadar kullandıkça yazarım.
Not: Aliexpressten alışveriş yapan abiler kardeşler;
Bu tarz anlatımlar yapın ki kullanacak olan arkadaşlar faydalansın, ben ucuz aldım aman kimse duymasın demeyin demezsinizde ben yine hatırlatiyim dedim.
Sağlıcakla kalın..

(link)

Bende ryobi applausse 8000 kullanıcısıyım bence fiyat performans olarak kullanıcı dostu bir seri. rulmanı problem etmeyin 6,5 $ 10 adet kalitelisi (link)

Tt power isteyen var mi ki peki abilerim. Aliexpresste bazilari gelen tt powerlarda seri numara yoktu falan gibisinden yazmis ama alan varsa onerebilir mi alan yeri. Ilgilenen ve cevap yazan deneyimlerini paylasan abilerime ve arkadaslara cok tesekkur ediyorum. Ayin 15 inde maas yatsin 16 si siparisi vericem. Diyorum ki turkiyede elinde hazir bulunan hic kullanmayip satacak olan varsa 340 liraya kadar alabilirim. Yoksa mecbur bekleyecegim🙂

• Beğen
Tepkiler: Rx7
RYOBI 6000/8000 Eğirme Balıkçılık Reel 5.0: 1/6 1BB CNC Hanle Molinete Para Pesca Balıkçılık Makaraları Moulinet Peche Olta zew fold AP GÜÇ
(link)
(from AliExpress Android)

Aslinda burdan fishing king siparisi vericem 8000 lik var ellerinde ama hic yildiz falan verilmemis cok guvenemedim ne diyosunuz.

Tt power isteyen var mi ki peki abilerim. Aliexpresste bazilari gelen tt powerlarda seri numara yoktu falan gibisinden yazmis ama alan varsa onerebilir mi alan yeri. Ilgilenen ve cevap yazan deneyimlerini paylasan abilerime ve arkadaslara cok tesekkur ediyorum. Ayin 15 inde maas yatsin 16 si siparisi vericem. Diyorum ki turkiyede elinde hazir bulunan hic kullanmayip satacak olan varsa 340 liraya kadar alabilirim. Yoksa mecbur bekleyecegim🙂
Dun soyledim 1hafta maas almayi 1 ayda makinayi beklersin sezon gecer 😀 sifir var arkadasta. Soyledigim rakam ile aradaki farki beklemeye deger mi dusun bi

RYOBI 6000/8000 Eğirme Balıkçılık Reel 5.0: 1/6 1BB CNC Hanle Molinete Para Pesca Balıkçılık Makaraları Moulinet Peche Olta zew fold AP GÜÇ
(link)
(from AliExpress Android)

Aslinda burdan fishing king siparisi vericem 8000 lik var ellerinde ama hic yildiz falan verilmemis cok guvenemedim ne diyosunuz.
Ben burdan sipariş verdim..bayağı ilgililer...türkiyeden baya alan var bu satıcıdan...makina şuanda türkiyeye giriş yaptı bakalım ne zaman elimizde olacak...

Ben burdan sipariş verdim..bayağı ilgililer...türkiyeden baya alan var bu satıcıdan...makina şuanda türkiyeye giriş yaptı bakalım ne zaman elimizde olacak...

O zaman 2. El falan makine bakmayi birakiyorum ve buradan veriyorum siparisi madem siz de buradan verdiniz

ben tt powerı 2 yıldır kullanıyorum yüzük kısmına devamlı ince yağdan sürerim ama bu sezon sürmedim ve 3.avda rulman eror verdi 😀 düzenli bakım yapınca sıkıntı yok

Back