Okuma Raw II 4O YADA Daiwa exceler 3000 HA sizce hangisi

ceymar 40'lık aldım.birçok olumlu yorumun üzerine.

ama aklım hala raw2 de.geçen sene okuma ürünlerine yanlış hatırlamıyorsam şubat ayında Yüzde 25 indirim yapılmıştı.bu senede olursa alacam raw2 40 inş
raw2 40 mutlaka al ayrıca triowahite 40lık makinayla aynı kafayı kullanıyor birde yedek kafa aldınmı başka makinaya gerek yok

(link)

(link)

Aynı model farklı makine kolları.

hangisi daha yeni model ve kullanımı daha uygundur acaba?

Doların yükselmesiyle hesaplar karıştı biraz ayın 11 de n11 de indirim vardı kupon vs. gibisinden ondan yararlanılsaydı piyasaya göre baya ucuza alınabilirdi v system 2.40 kamış aldım 30 tl indirim kuponu ile 170 tl ye 6 taksit onu aldığım için şimdide 20 tl 125tl üzeri ve 40 tl 275 tl üzeri alışveriş için kupon veriyorlar ceymar 25 lik mi alsam diyorum 114 tl ye geliyor yine 6 taksit, okuma raw 2 de 360 tl ye geliyor, herşey birbirine karıştı 😀

raw II 40 hakkında bilgi almak için bu başlığa geldim.daiwayı öğrendim.ne kadar güzel makineymiş dedim ve aldım.
sonra ben bu başlığa niye gelmiştim diye kendime sordum.aklımda raw 2 hala kalmıştı.güzel yorumlarda olunca bu seferde raw II 40 aldım.şimdi kafa rahat 🙂

IMG_20161121_115300.jpg

IMG_20161121_115218.jpg

En iyisini yapmışsın ikisini birden almışsın kökten çözüm olmuş artık ikisinin arasındaki farkları artıları eksileri yazarsınız bu konuya herkes rahat eder kimsenin aklı kalmaz 🙂

Back