AngelandteaR
Aktif Üye
hazır indirim varken şu yedek kafalarıda aradan çıkartsak iyi olurdu valla 🙂
Hayırlı olsun bana da ondan tavsiye etmişlerdi. Hafifliği muazzam ama güç konusunda bilgim yok ve sitede önerilmediğinden ryobi ap power aldım. hayırlı olsun. hafiflik olarak çok güzel makine. Tam istavrit makinesi. Lineaffe spider surf iyi gider.ya da başka hafif bir olta. o da 370 gram. eğer spider sizde varsa Toplam 707 gram oltanız olacak.Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 🙂
Bende dün Eşref abinin tavsiyesi üzerine ürünü almaya cengiz balıkçılığa gittim ne oldu nasıl olduysa Okuma RTX 55 alıp geri döndüm 🙂
Bol trofeli avlarınız olsun ..
Teşekkür ederim 🙂 spider surf kamışım yok ama almayı düşünüyorum.Hayırlı olsun bana da ondan tavsiye etmişlerdi. Hafifliği muazzam ama güç konusunda bilgim yok ve sitede önerilmediğinden ryobi ap power aldım. hayırlı olsun. hafiflik olarak çok güzel makine. Tam istavrit makinesi. Lineaffe spider surf iyi gider.ya da başka hafif bir olta. o da 370 gram. eğer spider sizde varsa Toplam 707 gram oltanız olacak.
Bol istavritler 🙂
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 🙂
Bende dün Eşref abinin tavsiyesi üzerine ürünü almaya cengiz balıkçılığa gittim ne oldu nasıl olduysa Okuma RTX 55 alıp geri döndüm 🙂
Bol trofeli avlarınız olsun ..
Raw 2 yi biliyorum incele firsatim olmustu.cok iyi bir makine. ellerinde kalmamisti raw 2. Benimde aklimda olan ikinci urun rtx di. Bir daha gel git olmasin diye rtx aldim. Pisman degilim 😀Eşref abinin tavsiyesinin dışına cikmadim. Zaten yakın zamanda organizasyon duzenleyecegiz orada inceleme fırsatını olur 🙂