Okuma safina pro spa-25 yedek parça ihtiyacı olan buraya

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Tepki
1,261
Ödül
103
Elimde atıl durumda bulunan, uzun yıllar severek kullandığım makinemi bir çok kişinin ihtiyacını karşılaması için yedek parça şeklinde dağıtıyorum. Makinenin yalnızca makarası(kafası) yoktur. Göbek dişlisi diş sıyırmıştır. Tüm parçalar ücretsiz verilecektir. Bir çok parçası Ceymar 25 ile uyuşmaktadır. Herhangi bir eksiği olan benden temin edebilir.
nJ7dnN.jpg

Emrecan kardesim bende 55 ligi var bu makinenin. Isaretledigim parca kirildi. Sendeki uyarsa bana ayirirsan sevinirim.

20180112_094749.jpg

Emrecan kardesim bende 55 ligi var bu makinenin. Isaretledigim parca kirildi. Sendeki uyarsa bana ayirirsan sevinirim.

70118 dosyayı görüntüle
Cumhur Abim o parçayı başka bir makineden uydurdum, orijinali de elimde var. Parça senindir öyleyse, diğer emanetlerin de bende duruyor abim ne zaman istersen teslim edebilirim.

Cumhur Abim o parçayı başka bir makineden uydurdum, orijinali de elimde var. Parça senindir öyleyse, diğer emanetlerin de bende duruyor abim ne zaman istersen teslim edebilirim.

Tesekkur ederim kardesim. Ben de uydurmaya calisicam bakalim 🙂 Emanetlerde sikinti yok yaza kadar ve ya turna yasagi kalkana kadar yolu var 🙂

Back