Okuma Safina Sna-40 Yedek Kafa Arıyorum? Yardım

katipoglu

Aktif Üye
Tepki
301
Ödül
73
Edit
-----------------------------------------------------------------------
Geçenlerde Okuma Avanger 65 makina aldım çok memnunum.
İp misina kullanımının yanında Mono misina kullanmak için Yedek Kafa almak istiyorum?
İzmirde yada İstanbulda nerelerden bulabilirim.
İnternet üzerinden bulamadım. Herkes birbirine paslıyor.
Konu kirliliği oluşmasın diye yeni konu açmadan bu konuyu güncelledim.

Son düzenleme:
Sevgili Umut;
Okuma ürünlerinin ithalatçısı Cengiz Balıkçılıktır.bu firmayla irtibata geçmeni öneririm.yardımcı olacaklardır.🙂

(link)

Son düzenleme:
Cengize bir türlü ulaşamadım, cevap alamadım.
Avanger için Olta av marketi Ercan abimizden buldum teşekkürler...
Konu kirliliği oluşmasın diye yeni konu açmadan bu konuyu güncelledim.

Son düzenleme:
Sevgili Umut;
Okuma ürünlerinin ithalatçısı Cengiz Balıkçılıktır.bu firmayla irtibata geçmeni öneririm.yardımcı olacaklardır.🙂

(link)

Cengize bir türlü ulaşamadım, cevap alamadım.
Olta av marketi Ercan abimizden buldum teşekkürler...

Önemli olan, istediğiniz ürünü bulmuş olmanız.

Yalnız; ulaşamadınız mı, siz ürünü talep ettiniz' de yardımcı mı olmadılar, tam anlayamadım.😵
Cengiz balıkçılığın hakkını bu konuda yiyemem, sattığı ürünlerin arkasında duran yegane firmalardan biridir.👍

Telefonlarına bir türlü ulaşamadım, sanırım tekrar kendileri ile bağlantı kurmam gerekecek.
Okuma Safina Sna-40 makinam için de yedek kafa almak istiyorum.

Cengiz balıkçılık ile ilgili yaşadığım bir olayı kısaca anlatmak isterim. Geçen yıl okuma spin makinemin sarma teli kırıldı.bir kaç gün buradaki balıkçılarda tamir yolunu aradım ama bulamadım. yakın çevremi ve arkadaşlarımın tavsiyelerini araştırırken, bir arkadaşın(Fatih Koç, buradan selamlar) tavsiyesi içimi rahatlattı. Cengiz balıkçılığı ara yardımcı olurlar dedi. Aradım. Abi gönder yardımcı oluruz dediler. Dedikleri gibi kargolayıp gönderdim. Birkaç gün sonra makinenin tamirini yapmışlar ayrıca da genel bakımını yapmışlar. yaklaşık 1 hafta sonra makinemi geri gönderdiler. üstelik hem bakım hem tamir için hiçbir ücret talep etmediler. O güne kadar cengiz balıkçılığa hiç işim düşmemişti. o günden sonra da düşmedi. Ancak biliyorum ki okuma ile ilgili bir sıkıntıda cengiz balıkçılık orada bir telefon kadar uzakta. Helal olsun onlara.

Az önce aradım görüştüm Okuma Safinalarda yedek parça olarak Kafa bulunmadığını söylediler.
Gelecek bazı kafalar var Ay sonu tekrar görüşelim dediler.
Okuma markasını çok övdükleri için yedek parça bulunmayacağını hiç düşünmemiştim.

Son düzenleme:
Back