Okuma Surf 8-k

Selam ;Bu sitede mevcut gözüküyor .

(link)
Yarın telefonla ararım. Bu saatte bakan olmaz zaten. Spot balıkta da mevcut 2 tane görünüyor ama telefon açtım. Yok dediler. Cengiz balıkçılığı aradım. Bu makinadan kaç tane getirdiniz diye. 150 makina gelmiş. Tamamı satılmış olamaz!.. Dağıtılan bayilerde ürün yok. Zula mi yapıyorlar nedir anlamadım.

Çok detaylı olmasa da elime alıp şöyle bir bakmıştım. İlk hissettiğim ağırlığı oldu. Bana göre oldukça ağır. Ben bu nedenle fazla incelemedim ama ağırlığını dert etmezseniz genel olarak sağlam kaliteli bir makine

@melanur Hüseyin Soy abime teşekkür ederim. Sayesinde istediğim makinayı buldum ve siparişini tamamladım.
Çok detaylı olmasa da elime alıp şöyle bir bakmıştım. İlk hissettiğim ağırlığı oldu. Bana göre oldukça ağır. Ben bu nedenle fazla incelemedim ama ağırlığını dert etmezseniz genel olarak sağlam kaliteli bir makine

Gerçi siz zaten seçiminizi yapmışsınız ama henüz almamış ve araştırma yapan arkadaşlara fikir olur artık benim paylaşımım 🙂

Arkadaşlar merhaba. Surf 8k kullanıcısıyım fiyatına göre yüksek performansı var amatör sportif olarak surf casting yapıyorum. Makina hakkında öğrenmek istediğiniz birşey olursa yanıtlayabilirim.

Arkadaşlar merhaba. Surf 8k kullanıcısıyım fiyatına göre yüksek performansı var amatör sportif olarak surf casting yapıyorum. Makina hakkında öğrenmek istediğiniz birşey olursa yanıtlayabilirim.
siz genel olarak yazın bence makine hakkında görüşlerinizi..
ben dahil tecrübe bekleyen çok kullanıcı var...

Back