okuma v sistemmi lineaeffe s-curse mi?

muratmurat

Aktif Üye
Tepki
36
Ödül
38
Değerli arkadaşlar okuma v sisyem spin kamışla lineaeffe s-curse 10 kğ kaldırma kapasiteli 10-30 gram atarlı gölde ve denizde kullanmak için bu iki kamış arasındaki engin bilgilerinize ACİL ihtiyacımız var çünkü memlekete gönderecem

saygılarımla

Değerli arkadaşlar okuma v sisyem spin kamışla lineaeffe s-curse 10 kğ kaldırma kapasiteli 10-30 gram atarlı gölde ve denizde kullanmak için bu iki kamış arasındaki engin bilgilerinize ACİL ihtiyacımız var çünkü memlekete gönderecem

saygılarımla

lineaeffe s-curse ,at çek amaçlı kullanılacak en kalıteli kamış ,çok memnunum ıyıkı almışım ,WTD aksiyonu için olsun, damaklı sahte için olsun,GES , hepsi için uygun gözün kapalı al

Merhaba Murat abi bende okuma v systemi kullanıyorum şahane kılavuzlar ve makina yatağı fuji çok kaliteli spin avlar için biçilmiş kaftan aynı zamanda tatlı sert ve hafif bir kamış koruma bazuka kılıfı ve kadife bez kılıfıda yanında gönderiyorlar ben ağır spin avlar için 3 m. 40-80 atarlı olanını kullanıyorum kesinlikle mükemmel.

saygılarımla

Merhaba;

lineaeffe s-curve 2,70 mt. olanını kullanıyorum. Okuma kullanmadım ancak şu kadarını söyleyeyim s-curve benim nazarımda at -çek için tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Gerek tatlı su levreği , sudak ve turna avında gerekse denizde levrek , sahilden kasık çizmesiyle denize girdiğim zamanlarda zargana için kullanıyorum ve gayet memnunum.

değerli arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım anladığım kadarı ile her ikiside kullanışlı kamışlar ama birinden vaz geçmek zorundayım hangisinden 🙁 zor bir karar

Back