Okuma V system 2.70 10-40 a makina önerisi

Ceymar 40 hafifliği, drag gücü ve fiyatı ile ideal. Avanger 40 ta iyi bir makine ancak Ceymar kadar olamaz ve eski seri bir makine.
Ancak bütçe de sorun yoksa ve profesyonel bir makine tercihi istersen Okuma Azores Z-40S.

Hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.

Al Exage 4000, keyfine bak.

Adana'da bu işle iştigal eden Orhan bey var. Konumunuz ve kullanım amacınıza göre sizi çok daha sağlıklı yönlendirecektir.

Ryobi 4000 lık makina da bakabilirsin, ceymar 40 kullanıyorum, şahsen şimdi olsaydı ryobi ürünlerini alırdım

Hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.

Al Exage 4000, keyfine bak.

Adana'da bu işle iştigal eden Orhan bey var. Konumunuz ve kullanım amacınıza göre sizi çok daha sağlıklı yönlendirecektir.
Orhan bey nerede abi, ceymarı cok kişi tavsiye etti, kamışıma göre exage 4000 biraz fazla diyorlar, ama bende ceymardan yana sanki kulanacagım öyle gözüküyor.

exage 4000 sanki biraz ağır olur dediler, ceymarla çok güzel bi set olur dediler ama bilmiyorum.Şimdi bide Ryobi çıktı 😀
@coner eşref abinin dediği gibi okuma ömür boyu garantili ama ryobi bozuldunmu teknik servisi yada orjinal yedek parça bulma imkanınız yok bozuldunmu çöpe at yada kendi imkanlarınla tamir edersin. Shimanonun ise teknik servisi çok uğraştırıyor insanı forumda shimano teknik servis sorunu ilgili açılmış konular var bakın görün

Back